AK Partili Akbaşoğlu, yeni emekli maaş düzenlemesini böyle duyurdu: Emeklilerimizin hayır duasını alacağız!

AK Partili Akbaşoğlu, yeni emekli maaş düzenlemesini böyle duyurdu: Emeklilerimizin hayır duasını alacağız!

AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, emekli maaşıyla ilgili yeni düzenleme hazırlığında olduklarını dile getirerek, "Emeklilerimizin de çalışanlarımızın da duasını almaya devam edeceğiz" dedi. İşte detaylar...

Milyonlarca emekli, maaşlarına zam yapılması için hükümete baskı kurmaya devam ederken yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, katıldığı bir canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.

"Emeklilerin yaşadığı sıkıntıların farkındayız" diyen Muhammet Emin Akbaşoğlu, yeni düzenleme hazırlığında olduklarını söyledi.

"EMEKLİLERİMİZİN YAŞAM ŞARTLARINI DÜZENLEYECEĞİZ"

Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Seçimlerin ardından Meclis açıldığında tabii ki gündemimiz emekli olacak. Emeklilerin yaşadığı bu sıkıntıların aşılmasıdır. Haziran sonu, temmuz başı itibariyle emeklilerimizin de çalışanlarımızın da duasını almaya devam edeceğiz. Durumlarını daha iyileştirecek adımları hep beraber atmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Haberglobal'de yer alan habere göre, seçim çalışmalarında emeklilerin de yaşadıkları sıkıntıları kendilerine aktardıklarını söyledi, konunun hükümet nezdinde değerlendirildiğini belirten Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Promosyonlarla bu konuda önemli adımlar atıldı. 16 Nisan itibariyle inşallah Meclisimiz açılacak. Gündemimiz tabi ki emeklilerimizin yaşam şartlarını düzelteceğiz" dedi.

"DAHA İYİLEŞTİRECEK ADIMLARI HEP BERABER ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Emekliler ve çalışanlar için haziran ayını işaret eden Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Haziran sonu temmuz başı itibariyle, bu düzenlemeleri mutlaka yapmak suretiyle dualarını almaya devam edeceğiz. Onların alım gücünü artıracak, giderlerini azaltacak gerçekten durumlarını daha iyileştirecek adımları hep beraber atmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN