Avm'den 65 bin dolarlık çay bardağı vurgunu! Bir servet değerindeydi… Milyonluk çay bardağı çalındı

Avm'den 65 bin dolarlık çay bardağı vurgunu! Bir servet değerindeydi… Milyonluk çay bardağı çalındı

Ünlü AVM'de milyonluk vurgun yaşandığı. Gözünü 65.000 dolarlık çay bardağına diken hırsızlar amacına ulaştı. Bir servet değerindeki çay bardağı buhar olup uçtu. İşte akla hayale sığmayan o hırsızlık…

Japonya'nın başkenti Tokyo'da yaklaşık 10 milyon yen Yani 65.000 dolar değerindeki saf altın çay bardağı çalındı. AVM'de yaşanan büyük vurgun devlet televizyonu NHK tarafından paylaşıldı. İşte akla hayale sığmayan o hırsızlık…

ÜNLÜ ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE DEV HIRSIZLIK

Tokyo'nun Nihombaşi bölgesindeki ünlü Takashimaya alışveriş merkezinde hırsızlık yaşandı. Binanın 8. katında yer alan promosyon ürünlerinin sergilendiği Vitrinde bulunan 10 milyon yeğen değerindeki saf altın çay bardağı çalındı.

altin-cay-kasesi.jpg

Ekipler güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde 20'li ya da 30'lu yaşlarında bir kişinin önceden kilitlenmediği anlaşılan vitrinde bulunan fincanı çantasına atarak ortadan kaybolduğunu tespit etti. İhbarın üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri şüphelinin güneş gözlüğü taktığını gri tişört ve siyah pantolon giydiğini tespit etti.

altin-kase-calindi.jpg

Promosyon ürünleri için düzenlenen etkinlik ve güvenlik görevlisi olmasına rağmen olayın ardından ilk 20 dakikada hırsızlığın tespit edilemediği anlaşıldı. Şüpheli ise aranıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN