'Cenazeme istemiyorum' demişti... TRT, Özel'in grup toplantısını 6 dakika yayınladı

'Cenazeme istemiyorum' demişti... TRT, Özel'in grup toplantısını 6 dakika yayınladı

TRT, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in grup toplantısındaki konuşmasını 6 dakika boyunca canlı olarak yayınladı. Özel, daha önce TRT için 'cenazeme istemiyorum' sözlerini kullanmıştı. Geçtiğimiz günlerde TRT Arapça ekibinin Gazze'de saldırıya uğramasına ilişkin yine CHP lideri Özgür Özel, TRT'ye geçmiş olsun dileklerini iletmişti.

TRT, seçim döneminde konuşmalarına iktidara kıyasla çok daha az verdiği CHP Özgür Özel'in 31 Mart yerel seçimlerinin ardından TBMM'de yaptığı ilk grup toplantısının bir bölümünü yayınladı.

TRT Haber, Özgür Özel'in hükümete yönelik eleştirilerde de bulunduğu konuşmanın sadece 6 dakikasını yayınladı. TRT Haber, Özel'in açıklamalarını sosyal medya hesabından da paylaştı.

yeni-proje-10.jpg

'TRT'Yİ CENAZEME İSTEMİYORUM'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 27 Şubat'taki grup toplantısında TRT'ye sert tepki göstermişti.

1 Ocak 2024 tarihinden bu yana Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partili yöneticilerinin TRT'de 2 bin 592 dakika yer aldığını aktaran Özel, kendisine sadece 43 dakika yer verildiğini açıklamıştı. Özel, "Er geç, yarın öbür gün ölür de gidersek dirime gelmeyen ölüme de gelmesin. Hiçbir yere yasak koymadım, TRT'yi cenazeme istemiyorum" demişti.

ÖZEL, GAZZE'DE SALDIRIYA UĞRAYAN TRT EKİBİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Özgür Özel, geçen günlerde TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı ile telefonda görüşerek, Gazze'de İsrail'in saldırısına uğrayan TRT çalışanları hakkında bilgi almıştı.

CHP'den yapılan açıklamada, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı'yı telefonla arayarak, İsrail'in Gazze'de Nusayrat Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda yaralanan TRT çalışanları hakkında bilgi aldı. Özel görüşmede, saldırıda yaralanan TRT kameramanı Sami Şehade ve TRT muhabiri Sami Berhum için geçmiş olsun dileklerini iletti" denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN