Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan açıklaması: Lozan tartışması karşılama kararımızı değiştirmeyecek

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan açıklaması: Lozan tartışması karşılama kararımızı değiştirmeyecek

CNN Türk'te Taha Akyol'un programına katılan Kılıçdaroğlu TBMM'nin açılış töreninde daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı saygıyla karşılama kararı alan CHP'nin kararının değişmediğini belirtti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'nin açılış töreninde daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı saygıyla karşılama kararı aldıklarının ve bunun değişmediğini belirterek "Makam ayrıdır. Biz o makama saygı gösteririz. Bu tartışma kararımızı değiştirmeyecek" dedi.

CHP, yarın TBMM'nin açılışı esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı saygıyla karşılama kararı aldığını açıklamıştı.

Lozan tartışmalarının ardından CHP'nin bu kararının değişip değişmediği merak konusuydu. 

"CUMHURBAŞKANI'NI SAYGIYLA KARŞILAYACAĞIZ"

CNN Türk'te Taha Akyol'un programına katılan Kılıçdaroğlu, kararlarını değiştirmediklerini, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı saygıyla karşılayacaklarını belirterek "Makam ayrıdır. Biz o makama saygı gösteririz. Bu tartışma kararımızı değiştirmeyecek" ifadelerini kullandı.

"KİŞİSEL PROBLEMİMİZ YOK"

Kılıçdaroğlu ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'la medeni ilişkilerinde herhangi bir sıkıntı olmadığını vurgulayarak, "Herhangi bir şey olduğunda rahatlıkla arayıp konuşabiliyoruz. O da rahatlıkla beni arıyor. Medeni ilişkilerimiz sürüyor" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN