Jandarma Genel Komutanlığı 2017/4 sözleşmeli uzman erbaş başvurusu: Başvuru şartları neler?

Jandarma Genel Komutanlığı 2017/4 sözleşmeli uzman erbaş başvurusu: Başvuru şartları neler?

Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımı yapacak. Jandarma 2017/4 Sözleşmeli Personel Alımı şartları nelerdir? Başvuracak olan adaylarda aranan özellikler neler? Jandarma Genel Komutanlığı'nda sözleşmeli personel olarak yer almak isteyen binlerce kişi, önceki gün duyurusu yapılan ilanın ayrıntıları öğrenmek istiyor. Lise mezunları jandarma uzman erbaş olabilir mi? Ayrıntılar haberimizde.

Jandarma Genel Komutanlığı 2017/4 Sözleşmeli Personel alımı yapacak. Peki Jandarma sözleşmeli uzman erbaş olmak için aranan şartlar neler? Lise mezunları jandarma uzman çavuş olabilecek mi?  Jandarma Genel Komutanlığı 20 Ocak 2017 tarihli yaptığı duyurusunda bünyesinde bulunan personel ihtiyacı için sözleşmeli olarak uzman erbaş alımı gerçekleştirecek. İşte jandarma sözleşmeleri uzman erbaş alım şartları ve adaylardan yerine getirilmesi istenen şartlar listesi.

JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ OLMA ŞARTLARI NEDİR? 

Jandarma Genel Komutanlığı sözleşmeli uzman erbaş ihtiyacını karşılamak amacıyla sözleşmeli personel temin edecek. 2017/4 kapsamında alımı yapılacak adaylardan aşağıdaki şartlar aranacaktır.

17-02/22/fft99_mf3653803.Jpeg

Komutanlığı 20 Ocak 2017 tarihli yaptığı duyurusunda bünyesinde bulunan personel ihtiyacı için sözleşmeli olarak uzman erbaş alımı gerçekleştirecek. Duyuru devlet personel başkanlığı tarafından yapılmış olup lise mezunu ve yurtdışındaki dengi okullardan mezun olmuş olmak şartı aranacaktır. Bunun dışında, 01 Ocak 2017 tarihi itibari ile 25 yaşını bitirmemiş şartı aranacak. Alımlar, Jandarma Komando ile Jandarma Emniyet ve Asayiş birliklerinde istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Uzman Erbaş statüsünde yapılacaktır.

17-02/22/654.jpg

JANDARMA ADAYLARINDAN ARANAN ŞARTLAR NELER?

Jandarma Genel Komutanlığı alacağı sözleşmeli uzman erbaş adaylarından, en az lise mezunu ve dengi okullardan mezun veya yurt dışındaki dengi okullardan mezun olmuş olmak,

* Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,

JANDARMA SÖZLEŞMELİ UZMAN ERBAŞ ALIMI | TIKLAYIN

* Düzeltilmiş nüfus kaydına göre 01 Ocak 2017 tarihi itibari ile 25 yaşını tamamlamamış olmak, 

* Sözleşmeli erbaş ve erlerden en az üç yıl görev yapmış, müteakip sözleşme süreleri içerisinde ve müracaat yapılan yılın ocak ayının ilk günü itibarıyla yirmi dokuz yaşını bitirmemiş olmak.

17-02/22/jandarma-sozlesmeli-uzman-erbas-alacak-5584406_8409_o.jpg

* Müracaat tarihinin ilk günü itibarıyla terhisinin üzerinden üç yıldan fazla süre geçmemiş olmak,

* Tüm sınavları geçen adaylar için sevk edildikleri hastaneden Komando Uzman Erbaş olu veya Uzman erbaş olur kayıtlı sağlık raporu almış olmak,

* En az 164 cm boyunda olmak ve boy ve kilo ölçüm tablosuna göre uygun olmak,

* Boy uzunlğu çıplak ayak ile ve ağırlık ise spor şortu veya eşofman ile ölçülür, güvenlik soruşturması olumlu olmak, herhang ibir cezası bulunmamak,

* Askerlik hizmetini yapmış veya 20 Ağustos 2017 tarihine kadar terhis olabilecek durumda olmak,

* Yasa dışı davranışları benimsememiş olmak şartları aranacaktır. Başvuru onaylanan adaylar, Başvuru Sınavlar kayıt kabul işlemleri esnasında adayardan istenilen bilgi, belge ve diğer yükümlülüklerin tam doğru olarak yerine getirilmesi istenmektedir.

Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımı yapacak. Jandarma 2017/4 Sözleşmeli Personel alımı şartları nelerdir? Başvuracak olan adaylarda aranan özellikler neler? Jandarma Genel Komutanlığı'nda sözleşmeli personel olarak yer almak isteyen binlerce kişi, önceki gün duyurusu yapılan ilanın ayrıntıları öğrenmek istiyor. Lise mezunları jandarma uzman erbaş olabilir mi? Ayrıntılar haberimizde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN