Karaman'da feci kaza: Kurtarabilmek için seferber oldular

Karaman'da feci kaza: Kurtarabilmek için seferber oldular

Karaman'da, kontrolden çıkan otomobil, yapımı devam eden üst geçidin ayağına çarptı. Meydana gelen feci kazada aynı aileden 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 10.30 sıralarında Karaman- Mersin karayolunun 4'üncü kilometresinde meydana geldi. Mersin'den Karaman'a gelen Mustafa Ataseven yönetimindeki otomobil kontrolden çıkarak, yapımı devam eden üst geçinin ayağına çarptı.

Kazada, sürücü ile birlikte araçta bulunan babası Ömer, eşi Bediha, çocukları Ömer, Merve Reyhan ve Hatice Sümeyra Ataseven yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

18-07/23/otomobil-ust-gecidin-ayagina-carpti-2-olu-4-yarali_5734_dhaphoto1.jpg

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen, ağır yaralanan Ömer Ataseven kaza yerinde yaşamını yitirdi. Diğer yaralılar ise araçlardan çıkartılıp, ambulanslarla Karama Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

18-07/23/otomobil-ust-gecidin-ayagina-carpti-2-olu-4-yarali_5734_dhaphoto3.jpg

Sürücü Mustafa Ataseven de burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

18-07/23/otomobil-ust-gecidin-ayagina-carpti-2-olu-4-yarali_5734_dhaphoto11.jpg

Tedavileri süren 4 yaralının ise hayati tehlikelirinin devam ettiği belirtildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

KARAMAN/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN