Migros’tan 1000 TL’lik indirim fırsatı! Bu zamanda görülmemiş kampanya! Alışverişleriniz 1000 TL daha ucuza gelecek

Migros’tan 1000 TL’lik indirim fırsatı! Bu zamanda görülmemiş kampanya! Alışverişleriniz 1000 TL daha ucuza gelecek

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Migros tüm müşterilerine sevindiren yeni bir kampanyaya imza attı. Yaptığınız alışverişlerinizden 1000 TL düşecek. İşte kampanya detayları…

Migros Odeabank işbirliği ile yeni kampanyasının detaylarını paylaştı. Odeabank mobil uygulamasını telefonuna kurup “MIGROS24” kodunu odaya uygulamasına giren kullanıcılar 10.000 TL'lik yatırımlara 1000 TL'lik Migros Sanal Market hediye çeki kazanacak. İşte kampanya detayları…

MİGROS'TAN 1000 TL'LİK HEDİYE

Migros 15 Nisan-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyasının detaylarını paylaştı. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler gerekli koşulları sağlaması durumunda 1000 TL'lik hediye çekinden yararlanabilecek.

Migros market açıkladı! O şartı sağlayan 1000 TL hediye çeki alacak

Kampanyaya katılım tek seferle sınırlandırılmakla birlikte ödül kazanımı, kod girişi yapan ilk 1000 müşteri ile sınırlıdır. Kampanya katılımı için kodu girişi sağlayan BİM müşteri sınırına ulaşıldığında veya 31 Mayıs 2024 tarihinde kampanyanın sonlanması ile birlikte girilen kodlar geçersiz sayılacaktır.

KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU

15 Nisan 2024 tarihi ile 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında dijital kanallar üzerinden başvuru formunu doldurarak Müşteri olma adımını tamamlayan yeni müşteriler kampanya kapsamında yer alacak.

Odea Uygulamasında Kampanyalar > Promosyon Kodu alanına Migros işbirliği kapsamındaki (MIGROS24) promosyon kodunu girerek kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanya bitiş sürecine kadar yeni müşteri olarak ilgili promosyon kodunu giren kişiler minimum 10.000 TL yatırım ürünü almalıdır.

Hediye çeki kazanmak isteyen kişiler promosyon kodu giriş tarihi ile birlikte 30 günlük süre boyunca ortalama yatırım bakiyesini 10.000 TL ve üzerinde tutmalıdır. 30 günlük sürecin üzerinde yatırım bakiyesinden 10.000 TL ve üzerinde olma şartını sağlanması gerekiyor.

Kampanya koşullarını sağlayan müşteriler 1000 TL değerinde Migros hediye çeki kazanmakla birlikte 4 Temmuz 2024 tarihinde gönderilen sms ile birlikte hediye çekini kullanabilecek.

Hediye çeki kullanım koşulları:

Hediye Çeki’nin adı “Migros Dijital Alışveriş Kodu” olarak geçmektedir.

Dijital Alışveriş kodları tek kullanımlık olup bölünerek kullanılamaz.

Dijital Alışveriş kodları hamiline düzenlenmiş olup kodu ibraz eden hak sahibidir.

Bakiyesi için para üstü, hediye çeki vb. talep edilemez.

Dijital alışveriş kodu hem Migros Sanal Markette hem de Migros mağazalarında kullanılabilir.

Dijital alışveriş kodu sanal markette kullanmayı tercih edildiğinde, dijital kodun %80 kadar olan tutarı dijital kod ile ödenir. Kalan %20 lik tutarı ise kart ile ödemek gerecektir. Örneğin 1000 TL’lik dijital alışveriş kodunun Migros Sanal Market’te kullanabilmesi için minimum 1250 TL’lik sipariş oluşturulması gerekmektedir. Mağazalarda ise 1000 TL’lik harcama yapılması yeterli olacaktır.

Kodlar Altın, Gsm TL Yüklemesi ve Toplu ürün (Nakit ürün alımlarında da bu sınır bulunmaktadır) alımlarında kullanılamaz.

Migros Sanal Markette yapılan işlemlerde ödeme adımında “Migros Dijital Alışveriş Kodu” sekmesinden kod girişi yapılarak sipariş tamamlanabilmektedir. Çek ekranlarından kod girişi denenmesi durumunda, geçersiz çek uyarısı alınacaktır.

Dijital Alışveriş kodu için son kullanım tarihi bulunmamaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN