Sivas milletvekili aday listesi | 24 Haziran seçimleri

Sivas milletvekili aday listesi | 24 Haziran seçimleri

Sivas milletvekili aday listesi belli oldu. 24 Haziran seçimlerinde partilerin aday listeleri YSK'ya teslim edildi. Peki Sivas milletvekili adayları kimler? AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin Sivas milletvekili aday listesini karar.com'dan görebilirsiniz.

Sivas milletvekili aday listesini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Ülkemizde 24 Haziran 2018'de yapılacak olan milletvekili genel seçimleri öncesinde, siyasi partilerin milletvekili adayları belli oldu. Peki Sivas milletvekili adayları kimler, isimleri neler? AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti'nin Sivas milletvekili aday listesini haberimizden görebilir, seçimlerle ilgili son gelişmeleri takip edebilirsiniz. İşte 2018 Sivas milletvekili aday listesi.

SİVAS MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ BELLİ OLDU

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

İsmet Yılmaz
Mehmet Habib Soluk
Semiha Ekinci
Rüstem Yüce
Yaşar Sayan

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Ulaş Karasu
Sinan Öztürk
Malike Ejder Yolveren
Ali Balta
Hasan Kılıç

MHP SİVAS MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Ahmet Özyürek 
Volkan Uygunuçarlar 
Ferhat Doğan
Kenan Çarboğa 
İlker İpek 

İYİ PARTİ SİVAS MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Ünal Polat
Ünal Yılmaz
Çağlayan Dikmen
Betül Kılıçkaya
Hüseyin Gülhan

SAADET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Dursun Coşar 
Mihriban Geldi 
Mehmet Öztürk 
Yahya Nalbant 
Safa Çiğdem

1 KASIM VE 7 HAZİRAN 2015 SEÇİM SONUÇLARI

18-05/23/sivas.jpg

AK PARTİ SİVAS'TA HEDEF 5'TE 5

AK Parti Sivas İl Başkan Vekili Abdulkadir Demirel, 24 Haziran seçimlerinden Sivas’ta hedeflerinin 5’te 5 vekil olduğunu söyledi. AK Parti’de 24 Haziran’da yapılacak seçimlerden milletvekili aday listesi belli oldu. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, mevcut Sivas milletvekili Mehmet Habip Soluk, AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, AK Parti Suşehri eski İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve BBP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Sayan partinin Sivas’taki adayları oldu. Milletvekili listesinin belli olmasının ardından AK Parti Sivas İl Başkan Vekili Abdulkadir Demirel parti binasında düzenlediği basın toplantısında hedeflerinin 5’te 5 olduğunu söyledi.

Demirel,"Belirlenen listeyle seçime gireceğiz. 5 vekili de kazanarak bu yarışı tamamlayacağız. Listenin memleketimize, özellikle Sivas’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. AK Parti büyük bir parti, güçlü bir parti bu kadar kısa süre içerisinde daha karşı taraf çatısını, penceresini oluşturamadan biz 44 tane aday adayımızı çıkardık, temayüllerini yaptık ve aday adaylığı mülakatlarını yaptık bunun sonucunda da adaylarımız belli oldu. Teşkilatın içerisinden gelmiş birinin listede olmasını çok arzuluyorduk ki teşkilatın içinden gelen Semiha hanımın 3’üncü sırada listede olması bizi oldukça sevindirdi." dedi. Basın toplantısına AK Parti Sivas Milletvekili Adayı Semiha Ekinci, Merkez İlçe Başkanı Tarık Eminoğlu ve partililer katıldı.

AK PARTİ SİVAS MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

CHP SİVAS MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

MHP SİVAS MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

İYİ PARTİ SİVAS MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

SAADET PARTİSİ SİVAS MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN