Son dakika! Kaçırılan üniversite öğrencisi Zelal Topçul kurtarıldı

Son dakika! Kaçırılan üniversite öğrencisi Zelal Topçul kurtarıldı

Mersin'de, bindiği minibüsten aralarında akrabalarının da olduğu kişiler tarafından kaçırılan üniversite öğrencisi Zelal Topçul, polis tarafından bulundu. Operasyon sonucu kurtarılan Topçul açıklamalarda bulundu.

Mersin'de, bindiği minibüsten aralarında akrabalarının da olduğu kişiler tarafından kaçırıldığı iddia edilen üniversite öğrencisi Zelal Topçul, polis tarafından bulundu.

Alınan bilgiye göre, 20 yaşındaki Topçul'un ailesinin kızlarının bindiği minibüsten kaçırıldığı yönündeki ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, geniş çaplı araştırma başlattı.

17-12/04/8423682.jpg

Genç kızı bulmak için birçok adrese operasyon düzenleyen ekipler, Zelal Topçul'u merkez Akdeniz ilçesindeki bir adreste buldu.

Polis ekipleri olayla ilgili 4 kişiyi de gözaltına aldı.

Bu arada, üniversitesi öğrencisi genç kız, ailesine teslim edilmek üzere Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

17-12/04/8423642.jpg

BABA TOPÇUL: ADALETE GÜVENİYORUZ

Baba Yusuf Topçul da en büyük mutluluğu yaşadığını, kızlarının sapasağlam bulunduğunu kaydetti.

Tüm polis ekiplerine teşekkür eden Topçul, "Şu anda herhangi bir sıkıntımız yok. Onlar cezasını bulurlar. Adalete güveniyoruz. Gereken neyse yapılır. Tüm amirlerimize teşekkür ederiz. Yardımcı oldular." dedi.

17-12/04/8423538.jpg

ZELAL TOPÇUL: İSTEMEDEN YAPTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Zelal Topçul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olayın bir anda olduğunu ve kendisinin de yaşanılanları anlamadığını söyledi.

Kaçıran şahsın akrabası olduğunu belirten Topçul, şöyle devam etti:

"5 yıldır da beni seviyormuş. Yani böyle bir şeyi istemeden yaptığını düşünüyorum. Pişman olmuştur. Büyük bir hata yaptı. Keşke yapmasaydı. Annemin, babamın, amcamın göz yaşına değmedi. Ben böyle bir şey beklemiyordum. Bu kadar cesaretli olacağını beklemiyordum. Bu kadarını yapacağını kestiremiyordum. Şu anda iyiyim çok şükür babam, amcam yanımda. Polislere teşekkür ediyorum. Hiçbir zarar vermediler, gittiğim gibi geri geldim. Çok iyiyim."

17-12/04/8423506.jpg

17-12/04/8423501.jpg

NELER YAŞANMIŞTI?

Üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Zelal Topçul, bindiği minibüsten akrabaları tarafından kaçırıldı. Genç kızın kaçırılma anı minibüs kameralarına saniye saniye yansıdı.

Mersin Üniversitesi hemşirelik bölümünde okuyan Zelal Topçul'u kolundan tutarak kaçıranların akrabaları olduğu öğrenildi. Yakınları 20 yaşındaki genç kızı kaçıran akrabasının daha önce genç kızla evlenmek istediğini, Topçul'un ise kabul etmediğini söyledi.

KAÇIRANLARIN KİM OLDUĞU BELLİ OLDU

Kaçırılan kızın babası Müge Anlı'nın programına bağlandı ve kızını kaçıranların amca çocuklarının çocukları olduğunu söyledi.

17-12/04/5a25223618c7731e6444a8f9.jpg

Zelal Topçul'un babası, canlı yayında ''Kaçıran kişiler tanıdık, telefonları kapatmış. Ailesi de tehdit mesajları atıyor. Bizim için devreye giren yeğenlerim var, onları tehdit ediyormuş. Zorbalık işi bu'' dedi.

Korkunç olayın dün yaşandığını belirten Müge Anlı da şok oldu ve ''Görüntüleri izlerken tüylerim diken diken oldu. 20 yaşında otobüste teyzesiyle birlikte seyahat ederken, binenler de ailenin akrabaları. Daha önce sevdiğini söylemiş ama kız istemediğini söylemiş'' ifadelerini kullandı.

ZELAL'İ KAÇIRANLARIN BAĞIMLI OLDUĞU İDDİASI

Baba Topçul, kızını kaçıranların bağımlı olduğu için toplumdan dışlandığını, şahısların telefonlarını kapatmasına rağmen ailesinin kendilerine tehdit mesajları gönderdiğini iddia etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN