Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor'da yeni isimler

Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Survivor'da yeni isimler

Survivor'da yeni isim: Mustafa Kemal Kurt kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasına yeni isimler katıldı. Acun Ilıcalı'nın açıkladığı yeni isimler arasında Mustafa Kemal Kurt'da yer aldı. Peki Mustafa Kemal Kurt kimdir? kaç yaşındadır ve ne iş yapar? İşte tüm detaylar.

Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir? kaç yaşında ve ne işle meşgul? Sevilen yarışma programlarının başında gelen Survivor'a yeni yarışmacılar eklendi. Survivor ünlüler gönüllüler 2018 yarışmasına katılan yeni yarışmacıları ve Mustafa Kemal Kurt hakkındaki bilgileri haberimizden görebilirsiniz. 

Survivor 2018'de yarışmaya 4 yarışmacı birden dahil oluyor. Programın yapımcısı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı, kendi Instagram hesabından 4 kişinin de ismini açıkladı.

Ilıcalı "All Star ve Gönüllüler takımına katılan yeni yarışmacılarımıza başarılar diliyorum." dedi.

Yeni yarışmacıların ismi şu şekilde: Elif Şadoğlu, Yiğit Dikmen, Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun.

MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Mustafa Kemal Kurt spor ile uğraşmaktadır ve Crossfit L1 Antrenörüdür. Mustafa Kemal Kurt aynı zamanda rugby oyuncusudur. Bulgaristan Avrupa Rugby Şampiyonası katılmıştır.

Mustafa Kemal Kurt: Ben profesyonel ragbi oyuncusuyum. Milli takım kaptanlığı yapıyorum. Aynı zamanda Crossfit eğitmeniyim. Buraya gelmeyi çok istiyordum. Bekledik uzun süre. Çok farklı bir atmosfer. Çok istedim çok bekledik. Umarım her şey gönlümüzce olur. Gönüllüler takımını iyi şekilde temsil edeceğimizi umuyorum.

18-03/13/mustafa-kemal-kurt-1520921694.jpg

SURVİVOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Survivor’ın pazartesi yayınlanan son bölümde All Star ile Gönüllüler takımları turuncu baraka, ay çiçek yağı, bulgur ve patates ödülleri için karşı karşıya geldi. All Star’dan en iyi 2 kadın ve en iyi 2 erkek olarak, Sema, Damla, Adem ile Murat yarışmaya çıktı. Gönüllülerden ise Nagihan, Nevin, Anıl ve Ramazan seçildi. Kıran kırana geçen mücadeleyi 10-3 All Star takımı kazandı.

Gecenin ikinci oyununda iki takım menemen ve Ailecek Şaşkınız filmini izleme ödülü için karşı karşıya geldi. Finale kalan mücadelenin kazananı 9-10 Gönüllüler Takımı oldu.

Ada konseyinde Nihat Doğan, Murat Ceylan ve Damla Can SMS oylamasına kaldı. En az oyun alan Nihat Doğan elendi. Eleme kararı sonrası Nihat Doğan şunları söyledi: Survivor'ı çok seviyorum, yarışmayı da çok seviyorum. Burada olmak bambaşka bir duygu. Herkesin tatması gereken bir duygu. Çok istedim ama... Nazım Hikmet'in güzel bir sözü var. Ben elmayı sevdim ama elma beni sevmedi. Ben Survivor'ı sevdim ama o beni sevmedi demek ki. Güzel bir deneyim oldu. Kıran kıran yarışmalar oldu. Yarışmanın gerilimi ile ilgili birini kırdıysam hakkınızı helal edin. Benim hakkım da helal olsun. İnşallah şampiyon bizim takımdan çıkar. Yolumuz buraya kadarmış. Teşekkür ederim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN