2018 Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir? Hakan Hatipoğlu eşi kimdir?

2018 Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir? Hakan Hatipoğlu eşi kimdir?

Survivor'da son haftaların en dikkat çeken isimlerin başında gelen Hakan Hatipoğlu geliyor. 3. kez Survivor macerasını yaşayan Hakan Hatipoğlu bir önceki yarışmada yaşadığı sakatlık ile gündem oldu. Peki 3. kez yarışan Survivor Hakan kimdir ve kaç yaşındadır? Hakan Hatipoğlu eşi kimdir? İşte Hakan Hatipoğlu hakkında merak edilenler...

2018 Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir? ve Hakan Hatipoğlu eşi kimdir? soruları merak merak ediyor. Survivor 2018'in en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz bölümde yaşadığı sakatlık sonucunda oyunlarda oynayamıyor. Şimdi Hakan elenecek mi merak ediliyor. Turabi ile sık sık gerginlik yaşayan isimlerin başında gelen Survivor Hakan, oyunlarda gösterdiği başarılı performansı ile de dikkat çekiyor. Survivor’ın başında beri gösterdiği yükselen performansını devam ettiren Hakan, Kıbrıs’ta mücadele edecek ekip arasına girme mücadelesi veriyor. Hakan Hatipoğlu, Survivor'a all star takımında başlayıp Acun Ilıcalı tarafından Gönüllüler takımına geçirilmişti. Peki Survivor Hakan Hatipoğlu kimdir? Hakan Hatipoğlu eşi kimdir?  İşte Hakan Hatipoğlu eşi ve hakkında merak edilenler…

SURVİVOR HAKAN KİMDİR? HAKAN HATİPOĞLU EŞİ KİMDİR?

Hakan Hatipoğlu, 28 Kasım 1979 tarihinde İstanbul‘da doğdu. İstanbul Burgazada'da büyüdü. Işık Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. Kendi reklam ajansını kurdu.

2009 yılında Acun Ilıcalı‘nın sunduğu “Var mısın Yok musun?” adlı yarışmaya katıldı. 250. programda yarıştı ve yarışmadan 132.000 TL ile ayrıldı. Var Mısın Yok Musun yarışmacısı Gizem Akın ile evlendi. 2010 yılında Erdal Beşikçioğlu‘nun başrolünde oynadığı “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi” adlı dizide Selim karakterini 80 bölüm canlandırdı. TRT Spor'da da spor programı sundu.

Hakan Hatipoğlu, 2010 yılında, 17 Nisan 2010 – 18 Eylül 2010 tarihleri arasında yayınlanan, Acun Ilıcalı‘nın hazırlayıp sunuculuğunu da yaptığı ve yarışanlar “Var mısın Yok musun” yarışmacılarından seçildiği Panama‘da yapılan “Survivor Kızlar – Erkekler” yarışmasına katıldı. Gizem Akın‘ın da katıldığı Survivor’un Şampiyonu Merve Oflaz olmuştur. “Survivor” adasında evlenmeye karar verdiler. Yarışmadan sonra “Var Mısın Yok Musun?” yarışmasında tanıştığı Gizem Akın ile 24 Temmuz 2010 tarihinde evlendi.

18-05/26/survivor-hakan-hatipoglu.jpg

2013 yılının Ekim ayında 31 Aralık 2013 gecesine kadar yayınlanan “Bir Milyon Kimin?” adlı bilgi yarışmasında, yarışmanın jüri üyeleri Bülent Özveren, Okan Bayülgen ve Gülben Ergen olurken yarışmanın sunucusu Pelin Çift ile birlikte sunuculuk görevi yaptı.

Hakan Hatipoğlu, 22 Şubat 2015 tarihinde “Survivor All Star” yarışmasına ikinci kez katılarak; Turabi Çamkıran, Hilmi Cem İntepe, Merve Oflaz ve Pascal Nouma, Hasan Yalnızoğlu, Anıl Tetik, Nadya Zagli, Ece Begüm Yücetan, Doğukan Manço, Bozok Gören, Özlem Çalın, Duygu Çetinkaya, Taner Özdeş, Almeda Abazi, Serenay Aktaş, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Merve Aydın, Sahra Işık, Fulya Keskin gibi isimlerle oynadı. Ancak birinciliği yakalayamadı.

Survivor 2015'de ki başarısı ve stratejileri sayesinde dikkatleri üzerine toplayan Hatipoğlu, Survivor 2018 All Star kadrosuna da davet edildi.

HAKAN HATİPOĞLU'NUN ROL ALDIĞI FİLMLERİ VE DİZİLERİ

2011 – Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm (Selim)(Sinema Filmi)

2010 – Gecekondu (Kendisi) (Tv Programı)

2010 – 2012 – Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Selim) (TV Dizisi)

2009 – Kapadokya Düşleri (TV Dizisi)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN