Çocuklar Duymasın dizisi oyuncusundan şok eden şiddet itirafı! Ünlü oyuncuya aylarca kabusu yaşatmış

Çocuklar Duymasın dizisi oyuncusundan şok eden şiddet itirafı! Ünlü oyuncuya aylarca kabusu yaşatmış

Bir dönemin en popüler dizilerinden olan Çocuklar Duyamasın'da Duygu karakteri ile hafızalara kazınan Hayal Garip, özel hayatıyla ilgili çok çarpıcı itiraflarda bulundu. Güzel oyuncunun eski sevgilisi Serkan K. aylarca kabus yaşatmış. Yaşanan olayları duyan şaşıp kalıyor. Bu nasıl bir insan! İşte Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip'ten gündem olan o itiraflar...

Türk televizyonun en popüler dizilerinden olan Çocuklar Duymasın'ın oyuncularının son halleri merak konusu olmaya devam ediyor. Son olarak popüler dizide 'Duygu' karakterine hayat veren Hayal Garip'in özel hayatıyla ilgili yaptığı itiraf sosyal medyada viral oldu. Eski sevgilisi ünlü oyuncuya aylarca kabus yaşatmış. Hakaret, iftira ve dayak. Aylar süren döngüden güç bela çıktım. Bugün davamız var...

ÇOCUKLAR DUYMASIN'IN YILDIZINDAN ŞOKE EDEN İTİRAF

Çocuklar Duymasın dizisinde Duygu rolüyle tanınan Hayal Garip, özel hayatıyla ilgili çok çarpıcı itiraflarda bulundu. Güzel oyuncu aylarca sevgilisinden şiddet görmüş. Eski sevgilisi Serkan K. tarafından aylarca şiddet gördüğünü itiraf eden Garip, "Geçtiğimiz sene Serkan K. İle birçoğunuzun da şahit olduğu bir birliktelik yaşadım. Sizlerin şahit olduğu üç kız çocuğuyla mutlu bir fotoğraf verdiğimizdi… Fakat gerçek olan, benim bu ilişki içerisinde, duygusal ve fiziksel şiddete maruz kaldığımdı." dedi.

yeni-proje-2024-03-28t125524-904.jpg

AYLARCA ESKİ SEVGİLİSİNDEN ŞİDDET GÖRDÜ!

Gördüğü şiddetten dolayı psikolojik travmalar yaşadığını belirten Hayal Garip, "Şiddet hemen gelmiyor. Önce güven veriyor, şefkat gösteriyor, herkes gitse ben buradayım diyor, tüm eksikleri görüyor, boşlukları dolduruyor. Yerini sağlamladığında başlıyor şiddet. iyisini gördüğünüz kötünün içindeki o iyiliğe tekrar kavuşacağınız umudu da, manipülasyonlar ile geliyor. Gidemiyorsun, kalamıyorsun! Asla kurtulmayı başaramadığın kısır bir döngü! Uzaklaşmayı denedikçe daha fazla artan baskı, manipülasyon, fiziksel şiddet beni bu ilişkiye hapsetti. Hakaret, iftira, dayak, dayak, daha çok dayak... Aylar süren bu döngüden çıkmayı güç bela başardım. Sonunda kurtuldum... Ama çocuklarım ve benim payıma kalan travmalar bazen bizi yorgun düşürüyor..." ifadelerini kullandı.

b1.jpg

"HER ZAMAN YANIMDA OLAN AİLEME TEŞEKKÜR EDERİM"

Yanında olan ailesine teşekkür eden güzel oyuncu sözlerini şu şekilde bitirdi:

"İlk önce kızlarıma hem özür hem hayat borçluyum... Bana bu süreçte desteğini sorgusuz kuzenlerim, eniştem, ablam, kızlarımın babası Murat, gelinim ve erkek kardeşim sizi çok seviyorum. Ve isimlerini buraya sığdıramayacağım dostlarım ve Zekeriyaköy Jandarma Komutanlığı'nda görevli komutamın ve asker kardeşlerim teşekkür ederim. 28.03.2024 Perşembe günü, sabah saat 10:00'da Çağlayan Adliyesi'nde görülecek davam öncesinde, başta adalet için ve belki de daha önemlisi başka mağdurlar olmaması için, mücadelemi sizlerle paylaşmayı uygun gördüm. Biraz da kendimi yalnız hissetmemek için ve başka kadınların da kendilerini yalnız hissetmemeleri için..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN