Emina Jahovic'ten Sadettin Saran'ın paylaşımına yorum: Wow

Emina Jahovic'ten Sadettin Saran'ın paylaşımına yorum: Wow

İş insanı Sadettin Saran'la adı anılan Emina Jahovic, sosyal medya hesabından yaptığı yorumla dikkat çekti. Emina Jahovic Saran'ın paylaşımına ‘Wow’ yorumunda bulundu.

Popçu Mustafa Sandal ile Emina Jahovic’in 10 yıllık evliliği geçen haziran ayında bitti. Sırp şarkıcı, şu sıralar iş insanı Sadettin Saran ile anılıyor. 

36 yaşındaki Sırp şarkıcı Emina, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı yorumla şaşırttı. Sportif kimliğiyle bilinen Sadettin Saran, “Siz uyurken. Saat: 7.00 fedakarlık olmadan kazanım olmaz. Na pain no gain (Acı yoksa başarı da yok)” şeklinde bir paylaşım yaptı.

Şarkıcı, kendisinden 18 yaş büyük sevgilisinin paylaşımına ‘Wow’ yorumunda bulunarak, şaşkınlığını dile getirdi.

EMİNA JAHOVİC KİMDİR?

Sırp şarkıcı, dansçı besteci ve oyuncu Emina Jahovic, 1982 yılında Sırbistan'ın tarihi Sancak Bölgesi'nde dünyaya geldi. Aynı zamanda basketbol oyuncusu Mirsad Türkcan'ın kız kardeşidir. Türkiye'de Emina Sandal olarak tanınır ancak evlenmeden önceki soyadı Jahovic’tir. Mustafa Sandal ile Emina Jahoviç 3.5 yıllık beraberliğin ardından 13 Ocak 2008’de Lest Ottomans Otel’de hayatlarını birleştirdi. Çiftin evliliğinden iki çocukları oldu. Bir kez Bosna-Hersek ve bir kez de Sırbistan için Eurovision Şarkı Yarışması elemelerine katılan Emina Jahovic, uzun süredir İstanbul'da yaşamını sürdürmektedir.

Ülkesinin ve diğer Balkan ülkelerinin müzik dünyasında halk tarafından ve otoritelerce yaygın olarak (Müziğin Prensesi) lakapları ile anılmaktadır. Balkan medyası sürekli kendisini takip etmektedir ve çok sayıda dünyaca ünlü derginin Balkan edisyonlarının kapağını süslemiştir. Balkan gazetelerine, dergilerine daimi olarak yayımlanan haberleri ve verdiği röpörtajlar ile Türkiye'nin tanıtımında önemli bir elçi olmuştur. Foto-modellikle oldukça başarılı olan Emine Sandal, dünyaca ünlü İspanyol asıllı aktris Penélope Cruz'la olan yüz hatları benzerliği çok sayıda ülkede bilinmektedir.

Ana dili Sırpça olmak üzere, Boşnakça, Türkçe ve İngilizce bilmektedir ve Hırvatça, Karadağca gibi diğer Balkan dillerini de anlayabilmektedir.

18-11/20/1234.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN