Survivor 2018 Nagihan Karadere kim? Nagihan Karadere Survivor geçmişi...

Survivor 2018 Nagihan Karadere kim? Nagihan Karadere Survivor geçmişi...

Survivor 2018 Nagihan Karadere en çok konuşulacak isimler arasında yer alacak gibi görünüyor. Adından çok ça söz ettiren Nagihan Karadere 2016 Survivor 'da en çok konuşulan ve herkesi güldüren isim olmuştu. Eşiyle yaşadığı sorunlarla da gündeme gelen Nagihan Karadere Survivor 2018'de yine yer alacak. Survivor 2018 Nagihan Karadere kimdir? Survivor 2018 Nagihan Karadere survivor geçmişi.. Detayları ile haberimizde yer alıyor.

Survivor 2018 Nagihan Karadere kmidir? Herkes bu konuyu çok merak ediyor. 2016 Survivor'da yarışan ve herkesi güldüren performansıyla da adından söz ettiren Survivor Nagihan 2018'de yine Survivor'da olacak. Yine parkurların kraliçesi olacağını açıklayan ve herkese meydan okuyan Nagihan Karadere 2018 Survivor'da yarışacak kadın isimler arasında yer alıyor. 2018 Survivor Nagihan Karadere kimdir?

2018 SURVİVOR NAGİHAN KARADERE KMİDİR?

Nagihan Karadere Survivor 2018 All Starlar kadrosunda yer alacak isimlerden biri oldu. Zorlu mücadelede yer alacak olan Nagihan Karadere Survivor'a damga vuran isimlerden biri oldu. Survivor 2016'da yer alan ve kadınlar arasında en iyi istetistiğe sahip olan isimlerden olan Nagihan Karadere All Starlar adına mücadele edecek.

Milli atletlerimizden Nagihan Karadere, Survivor 2016'da Ünlüler takımında mücadele etmişti. Dünyanın en zorlu yarışmalarından biri olan Survivor'ın 2018 kadrosuna milli atlet Nagihan Karadere dahil oldu.

1984 doğumlu olan Nagihan Karadere, Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında birçok müsabakaya katıldı.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

Sporcu kimliği ile öne çıkan Nagihan Karadere daha önce Survivor'da rakiplerini zorlamış ve büyük iz bırakmıştı. Nagihan Karadere bu kez de Survivor 2018'de rakiplerini zorlayacak.

2018 SURVİVOR NAGİHAN KARADERE'NİN KIZI

Sansasyonel biçimde eşinden ayrılan Nafgihan Karadere'nin daha 2 yaşında bir kızı bulunuyor. Eşinin kendisini aldatması üzerine boşanan Nagihan Karadere ilk Survivor yaşantısında kızından ayrıldığı için çok üzülmüştü. 2018 Survivor'da ne yapacak merak konusu. 

18-02/03/nagihankaraderekizi.jpg

 

NAGİHAN KARADERE SURVİVOR YAŞANTISI

Survivor Nagihan 2016 yılında Survivor'a katılmış ve kadın yarışmacılar içerisinde en iyi performansı gösteren kişi olmuştu. Bu sebeple de oyunlarda daha fazla hırs ve azim gösteren Nagihan Karadere kıskanıldığını öne sürerek bir polemik başlatmış ve herkes tarafından da bu konuşulan eğlence konusu olmuştu. Bu sebeple yine 2018 Survivor kadrosunda yer alan Nagihan Karadere bu sene de iyi performans sergileyecek gibi duruyor. 2016 Survivor'da yarı finale kadar yükselen Nagihan Karadere SMS oylamasında elenmişti. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN