Survivor 2018'de Gönüllülerden All Star takımına kim geçti? Gönüllüler güç kaybına uğradı

Survivor 2018'de Gönüllülerden All Star takımına kim geçti? Gönüllüler güç kaybına uğradı

Survivor 2018 çok hızlı başladı ve çok hızlı da devam ediyor. Herkes 13 Şubat akşamı yayınlanan bölümde olan kavgayı merak ederken bir yandan da Allt Star takımına geçen isimi merak etti. Gönüllülerden bir kişi All Star takımına geçti. Herkes Survivor 2018 All Star takımına Gönüllülerden kim geçti herkes bunu merak ediyor. 13 Şubat akşamı yayınlanan bölümünde Survivor'da bir sürpriz yaşandı. All Star takımına Gönüllüer'den bir isim geçti. Bu isimi hiç kimse beklemiyordu.

Gönüllüler takımı kızlarından bir kişi fazlalık olduğu için All Star takımına geçecekti. Bu oylama 13 Şubat akşamı yapıldı. En  çok ismi çıkan iki kişi Gamze ve Ecem oldu. Ancak Ecem'in oy çoğunluğuyla All Star takımına geçmesine karar verildi. Bu karar kimsenin beklemediği bir sonuç olurken bir yandan da All Star takımını sevindirdi. Gamze gibi daha güçsüz bir yarışmacının yerine Ecem gibi güçlü bir yarışmacıyı All Star takımına kaptıran Gönüllüler bundan sonra ne yapacak merak konusu...

18-02/14/ecemkaraagac.jpg

SURVİVOR 2018 ECEM KARAAĞAÇ KİMDİR?

Ecem Karaağaç, 14 Temmuz 1991 tarihinde dünyaya gelmiştir. Futbolla birlikte boks ve fitness ile de uğraşan Ecem Karaağaç, 6 yaşından bu yana spor yapmaktadır.  Survivor’a Göz6 yarışmasında verdiği mücadelenin üzerinden iki yıl geçmesiyle birlikte katılma hakkı kazanan Ecem, 7 profesyonel basketbol oynamıştır ve 3 yıllık profesyonel yüzücülük deneyimine sahiptir.

Göz 6 yarışmasının iddialı isimlerinden biri olan Ecem Karaağaç, önceki yıl finale kadar gitmeyi başarmış ancak son anda Survivor biletini Berna Keklikler’e kaptırmıştı. Lisansını spor dışındaki bir alanda tamamlayan Ecem Karağaç’ın yarışmadaki sloganı, “Survivor'da hayatta kalmak zor, benimle yarışmanın zorluğu ise tarif bile edilemez. Beni korkutmak için daha fazlası lazım”dır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN