Ünlü sanatçı Tarkan sevgilisi Pınar Dilek'le Cuma günü evlendi

Ünlü sanatçı Tarkan sevgilisi Pınar Dilek'le Cuma günü evlendi

Ünlü sanatçı Tarkan ve sevgilisi Pınar Dilek'le 29 Nisan Cuma Tarabya'daki villasında sade bir törenle evlendi. Sade bir törenle dünyaevine giren çiftin düğün törenini önümüzdeki günlerde yapılacak.

Ünlü popçu Tarkan ve sevgilisi Pınar Dilek önceki gün Tarabya’daki villasında sade bir törenle evlendi. Megastar'ın Tarabya'daki villasında gerçekleşen nikaha; şarkıcının annesi Neşe Tevetoğlu, ağabeyi Hakan Tevetoğlu, kardeşi Adnan Tevetoğlu ve aile üyeleri katıldı.

16-05/02/40.jpg

Gelin Pınar Dilek'in ailesi de geceye katılmak için Almanya'dan İstanbul'a geldi.

TARKAN EVLENDİ

SADE BİR TÖRENLE EVLENDİ

29 Nisan Cuma günü Tarkan'ın Tarabya’daki lüks villasının bahçesinde gerçekleşen törene çiftin aile yakınları katıldı. Sade bir törenle dünyaevine giren çiftin düğün törenini önümüzdeki günlerde yapacağı öğrenildi.

16-05/02/41.jpg

Tarkan, bir catering şirketiyle anlaşıp toplam 40 kişilik yemek verdi. Villanın merdivenleri mumlarla süslendi. Gazetecilerin görüntü almasını önlemek için beş özel koruma görev yaptı.

16-05/02/5726dffcc03c0e43a0d2ab3e.jpg

Tarkan ve Pınar Dilek; tören için cuma sabahı hazırlıklara başladı. 18.00'de başlayan yemekte dünyaca ünlü sanatçıların eserleri çalındı. Yemekten sonra nişan yüzükleri takılan ikili, dans etti. Konuklar, sabaha karşı 03.00'te evden ayrıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN