Yasin Öztekin'den eşine 4 milyonluk hediye

Yasin Öztekin'den eşine 4 milyonluk hediye

Galatasaray forması giyen Yasin Öztekin, eşi Mücella Öztekin'e büyük bir sürpriz yaptı. Yıldız futbolcu, 7 senelik eşine, yazın Çeşme'de tatil yaptıkları yazlık villayı satın alarak hediye etti.

Geçtiğimiz yaz tatil yaptıkları Çeşme Fener Burnu'ndaki villayı çok beğenen Mücella Öztekin, eşi Yasin Öztekin'in sürpriziyle büyük sevinç yaşadı. Galatasaraylı futbolcu, villayı satın aldı ve eşine unutulmaz bir tatil yaşattı.

Eşinin mutluluğu için büyük bir serveti gözden çıkarttan Öztekin'in, 10 odalı villa için 4 milyon TL ödediği ortaya çıktı.

Villayı haziran ayında ünlü mimarlar Tuvan Tabak ve Bike Babadağ'a eşinin isteğine göre restore ettiren Yasin Öztekin, birçok futbolcu arkadaşını da Çeşme'deki yeni evinde ağırladı.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN