Hollande, Suriye kıyısındaki Fransız uçak gemisini ziyaret edecek

Hollande, Suriye kıyısındaki Fransız uçak gemisini ziyaret edecek

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın, IŞİD'e yönelik operasyonlar için Suriye yakınlarına konuşlandırılan Charles de Gaulle uçak gemisini ziyaret edeceği bildirildi.

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande'ın, IŞİD'e yönelik operasyonlar kapsamında doğu Akdeniz'de konuşlandırılan Charles de Gaulle uçak gemisine bugün bir ziyaret gerçekleştireceği bildirildi.

AFP'nin haberine göre Elysee Saray'ından yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı, Suriye ve Irak'ta DAİŞ'le mücadeleyi yoğunlaştırmak için yapılan operasyonlarda yer alan askeri personelle görüşecek" denildi. Hollande'ın, uçak pilotları ve askerlerle buluşması bekleniyor.

Fransa, Kasım ayında IŞİD tarafından Paris'te düzenlenen ve 130 kişinin öldüğü saldırıların ardından sahip olduğu tek uçak gemisini Suriye'deki operasyonlar için Akdeniz'in doğrusuna konuşlandırmıştı.

Cumhurbaşkanı Hollande'a verilen destek, saldırılardan sonra önemli oranda artmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN