Hrant Dink soruşturmasında 5 kişi gözaltına alındı

Hrant Dink soruşturmasında 5 kişi gözaltına alındı

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcılığı tarafından yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Gökalp Kökçü, jandarma görevlileri Resul Kütükoğlu, Ahmet Faruk Aydoğdu ile Serkan Özel, Bekir Yokuş ve Hacı Şefik Şimşek adlı şüphelilerin gözaltına alınması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne talimat evrağı gönderdi.

2 KİŞİ ARANIYOR

Talimat üzerine harekete geçen emniyet ekipleri 5 kişiyi gözaltına alırken, haklarında gözaltı kararı bulunan 2 şüpheliyi arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN