HÜDAPAR'dan Ankara'daki bombalı saldırılar hakkında açıklama!

HÜDAPAR'dan Ankara'daki bombalı saldırılar hakkında açıklama!

HÜDA PAR Ankara'daki bombalı saldırılar hakkında açıklama yaptı. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Ankara'daki patlamaların, çok ciddi bir istihbarat ve güvenlik zafiyeti olduğunu da ortaya çıkardığını söyledi.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Ankara'daki patlamaların, çok ciddi bir istihbarat ve güvenlik zafiyeti olduğunu da ortaya çıkardığını söyledi.

HÜDA PAR açıklaması!

Yazılı bir açıklama yapan Zekeriya Yapıcıoğlu, "Bu olayın aydınlatılması, faillerinin ve destekçilerinin ortaya çıkarılması için hükümet bir an önce bütün mekanizmalarını harekete geçirmeli ve kamuoyunu tatmin edecek bir açıklamayı ivedilikle yapmalıdır" dedi.

Açıklamada şu satırlar da yer aldı:

"Referansını İslam'dan alan ve haksız yere bir insanın öldürülmesini bütün insanlığın öldürülmesi şeklinde değerlendiren bir anlayışın mensupları olarak silahı ve şiddeti bir yol ve yöntem gören zihniyeti reddettiğimizi bu vesile ile bir kez daha hatırlatmak isterim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN