İstanbul'da trafik magandaları yine terör estirdi

İstanbul'da trafik magandaları yine terör estirdi

İstanbul Bahçeşehir’de iki trafik magandası trafikte yaptıkları tehlikeli şovla terör estirdi. Cep telefonuyla kaydedilen o onlarda bir magandanın aracının dönmesi ve arkadaki aracın ona çarpmadan son anda durması ise yürekleri ağza getirdi.

Trafik magandaları tüm uyarı ve cezalara rağmen hız kesmiyor.

KAZADAN SON ANDA KURTULDU

Bahçeşehir’de bir magandası trafikte terör estirirken, bir diğer maganda da bu anları kaydetti. Yolda yanlama hareketiyle tehlikeli hareketler yapan maganda bir ara aracın hakimiyetini kaybetti. Bu sırada araç dönerken bariyerlere çarpmaktan son anda kurtuldu.

17-03/07/magandaaa-1488879068.jpg

Arkadan gelerek bu anları görüntüleyen araç sürücüsü de magandaya çarpmaktan son anda kurtuldu. Tüm bu anlar ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde maganda drift yapıyor. Ardından araç hakimiyetini kaybedince araç dönmeye başlıyor ve bariyerlere çarpmaktan son anda kurtuluyor. Arkadan gelen araç da son anda durarak öndeki magandanın aracına çarpmaktan son anda kurtuluyor.

95 LİRAYLA KURTULUYORLAR

İnsanların canını tehlikeye atan bu sürücüler, “Araçları, kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde saygısız şekilde sürmek” nedeniyle 95 lira para cezasıyla cezalandırılıyor.

Vatandaşlar sadece para cezasının yetersiz olduğunu, bu görüntülere karışan sürücülere daha yüksek para cezası kesilmesi ve araçlarının uzun süreli trafikten edilmesinin caydırıcı bir tedbir olabileceğini belirtiyor.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN