Kanarya 3 puan arayışında

Kanarya 3 puan arayışında

Milli araya Teleset Mobilya Akhisarspor mağlubilyeti ile giden Fenerbahçe, bugün Evkur Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak. Sarı-Lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Robin van Persie ve Fernandao’nun yanı sıra cezalı Alper Potuk, Skrtel ve İsmail Köybaşı bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 8. haftasında bugün19.30’da Ülker Stadyumu’nda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek. Maç BeIN Sports’tan naklen yayınlanacak. Ligin 7. hafasında deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor’a mağlup olan Sarı-Lacivertliler, Evkur Yeni Malatyaspor’u yenerek hem moral bulmanın hem de üst sıralara yükselmenin hesaplarını yapıyor. Beşiktaş derbisinde alınan 3 puanını ardından Akhisar deplasmanından puansız dönen Sarı-Lacivertli ekibin puan kaybına tahammülü yok. Zirvenin gerisinde kalmak istemeyen Aykut Kocaman ve öğrencileri, taraftarı önünde çıkacağı bu mücadelede mutlak galibiyet arıyor. Rakibiyle daha önce bir defa karşılaşan Fenerbahçe, bu maçtan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de bu sezon deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmada bir kez galip gelirken, 2 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı..

2 TAKIMDA 5 CEZALI VAR

İki ekip Süper Lig’de ilk kez karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma öncesinde iki takımdaki eksik isimler dikkat çekiyor. Fenerbahçe’de kırmızı kart cezalısı olan İsmail Köybaşı, Alper Potuk ve Martin Skrtel, bu mücadele forma giyemeyecek. Sarı-Lacivertlilerde 2 de sakat oyuncu bulunuyor. Robin van Persie ve Fernandao, Yeni Malatyaspor karşısında takımlarını yalnız bırakacak. Konuk ekipte de kırmızı kart cezalısı Rahman Buğra Çağıran ve sarı kart cezalısı Issam Chebake, Fenerbahçe mücadelesinde forma giyemeyecek olan isimler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN