‘Kanserin sorumlusu sensin’ dedi öldürdü

‘Kanserin sorumlusu sensin’ dedi öldürdü

Hindistan’da gırtlak kanseri teşhisi konan Mustakim Ahmed adlı bir adam, kendisini sigaraya başlattığını iddia ettiği arkadaşını vurarak öldürdü.

Independent’ta yer alan habere göre, bir restoranda aşçılık yapan 25 yaşındaki Ahmed kanser olmasının sebebi olarak gördüğü arkadaşı Inayat’ı öldürdü. Fakat polis kaynaklarına göre, Ahmed’in arkadaşı Inayat’ı kendisinden daha başarılı olduğu için öldürdüğü belirtiliyor.

Arkadaşına karşı öfkeyle dolu olan Ahmed’in cinayet öncesinde satın aldığı silahla atış talimi yaptığı da öğrenildi. Komiser yardımcısı Sibesh Singh, “Ahmed ve Inayat iş yerinde arkadaş olmalarına rağmen, söylentilere göre Inayat işinde daha başarılı ve iyi huyluydu. Ayrıca restoran sahibinin kısa sürede en gözdesi olmuştu” yorumuyla cinayetin altında yatan sebebin aslında kıskançlık olduğunu söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN