Karar takibi bırakmadı, Fatih Terim istifa etti

Karar takibi bırakmadı, Fatih Terim istifa etti

Alaçatı'da mekan basan Fatih Terim'in istifası gündeme bomba gibi düşerken Karar, skandalı Türkiye'nin gündeminde tutan tek gazete oldu. Milli Takım Teknik Direktörü'nün mekan basmasının yanlışlığına işaret eden manşetleri ve köşe yazarlarıyla Karar gazetesi, Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçen olayın peşini bırakmadı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Alaçatı'da mekan basma skandalından 10 gün sonra istifa etti. Günlerdir Türkiye'nin gündeminden düşmeyen skandalla ilgili başta Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere futbol otoritelerinin ve medyanın sessizliğine dikkat çekerken, Karar gazetesinin haberleri ses getirdi. Karar, ilk günden beri skandalı Türkiye'nin gündeminde tuttu. 

16 Temmuz günü Karar internet sitesi, "Büyük rezalet! Fatih Terim mekan bastı" başlığı ile skandalı duyurdu.   

17-07/26/sadser.jpg

17 Temmuz'da sürmanşetten 'Milli Takım hocası mekan basar mı' diye soran Karar, Terim'in Türk futbol tarihine kara bir leke çaldığını yazdı. 

17-07/26/fatih-1.jpg

Türkiye'nin günlerce konuştuğu skandalla ilgili ne Terim ne de Futbol Federasyo'nu açıklama yaptı. Ancak saldırıya uğrayan TFF Yedek Üyesi Selahattin Aydoğdu ifadeye çağrıldı. Türk futbolunu utandıran tutuma Karar "Rezalete tam saha sessizlik" başlığı ile manşetine taşıdı, "Hala görevini sürdürecek mi?" diye sordu. 

17-07/26/fatih.jpg

19 Temmuz'da skandalla ilgili ilk kez konuşan Fatih Terim ise "Edepsiz bir teklif aldım, gereğini yaptım" diyerek kendini savundu. Açıklamasında 'çok üzgünüm' demekle yetinen Terim, şartlarını sıraladı. Kamuoyunu tatmin etmeyen basın toplantısındaki çelişkilere ise Karar internet sitesi 'Çelişkiler yumağı terim' haberiyle dikkat çekti. 

17-07/26/erq.jpg

Kendisini eleştiren gazete ve köşe yazarlarını isim vermeden eleştiren Terim, Hürriyet gazetesindeki yazısında istifa etmesi gerektiğini dile getiren eski milli kaleci Rüştü Reçber'e hakaret ve tehdit dolu bir mektupla cevap verdi. Skandalın takipçisi olan Karar, gelişmeyi internet sitesinde 'Tehdit mektubu' başlığı ile haberleştirdi. 

17-07/26/sablon-copy-1500975463.jpg

Karar gazetesi bugünkü sürmanşetinde "Bu kez Rüştü'nün köşesini" bastı başlığı ile Terim'in tehdit mektubuna yer verdi. 

17-07/26/karar_1-1501081430.jpg

Karar yazarları da Fatih Terim'in mekan basmasına sessiz kalmadı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN