Disney dört büyük filmini ertelemeyi düşünüyor

Disney dört büyük filmini ertelemeyi düşünüyor

Hollywood grevleri nedeniyle büyük yapımların ertelenme haberleri gelmeye devam ediyor. Warner Bros.'tan sonra Disney de Wish, Poor Things, Next Goal Wins ve Magazine Dreams filmlerini ertelemeyi düşünüyor.

Walt Disney Co., devam eden senarist ve aktör grevleri nedeniyle yılın geri kalanında gösterime girecek filmlerinin programını gözden geçiriyor ve bazı filmleri ertelemeyi düşünüyor.

Bloomberg'in haberine göre, erteleme kararından etkileneceği düşünülen filmler arasında Walt Disney Animation Studios'un kasım ayında yayınlamayı planladığı Wish, Yorgos Lanthimos'un yönettiği ve Emma Stone'un başrolünde olduğu Poor Things, Taika Waititi'nin yönettiği ve Michael Fassbender'ın başrolünde olduğu Next Goal Wins ve Jonathan Majors'ın yönettiği Magazine Dreams yer alıyor.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Warner Bros. Discovery'nin de geçtiğimiz haftalarda, büyük heyecanla beklenen devam filmi Dune Part Two dahil olmak üzere bazı büyük filmlerini gelecek yıla ertelemeyi düşündüğü haberleri ortaya çıkmıştı. Ancak henüz her iki stüdyodan da resmi bir vizyon değişikliği açıklaması gelmedi.

Disney, Indiana Jones ve Kader Kadranı ile Küçük Deniz Kızı filmlerinin gişede beklenen kazancı elde edememesi nedeniyle kötü bir yaz sezonu geçirmişti ve grev nedeniyle ertelemeyi düşündüğü filmlerden önce de vizyon takviminde değişiklikler yapmıştı. Ancak net bir erteleme tarihi veya detayı henüz verilmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN