Setlere geri dönecek! Ufuk Özkan'dan sevindiren haber

Setlere geri dönecek! Ufuk Özkan'dan sevindiren haber

Siroz hastalığına yakalanan 48 yaşındaki oyuncu Ufuk Özkan'dan sevindiren haber geldi. Prof. Dr. Onur Yaprak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Özkan'ın organ nakline ihtiyaç duymadan zor günleri atlatıp taburcu olduğunu duyurdu. Yaprak, "17 gün önce karaciğer yetmezliği bulgularıyla kliniğimize yatırmıştık. Süreç içinde karaciğer değerleri geriledi. Çok şükür nakillik bir durumu olmadı. Kendisini çok sevdiği mesleğine ve setlere devam edecek şekilde taburcu ettik" ifadelerini kullandı.

Sağlık sorunları nedeniyle zor günler geçiren ünlü oyuncu Ufuk Özkan'dan sevindiren haber geldi. Karaciğer yetmezliğiyle savaşan 48 yaşındaki oyuncu hastaneden taburcu oldu. Ufuk Özkan, hastanede 17 gün süren tedavi ardından zorlu süreci atlattığını duyurdu.

'ÇOK SEVDİĞİ MESLEĞİNE VE SETLERE DEVAM EDECEK'

Ufuk Özkan'ın doktoru Onur Yaprak, "Değerli sanatçımız (artık dostum) Ufuk Özkan'ı 17 gün önce karaciğer yetmezliği bulgularıyla kliniğimize yatırmıştık. Süreç içinde karaciğer değerleri geriledi. Çok şükür nakillik bir durumu olmadı. Kendisini çok sevdiği mesleğine ve setlere devam edecek şekilde taburcu ettik. Bu süre zarfında arayan soran ve sevenleri onu hiç yalnız bırakmamıştı. Bundan sonraki günlerini sağlıkla geçirmesini diliyorum" açıklamasını yaptı.

ufuk-ozkan-1.jpg

Ufuk Özkan'ın karaciğer yetmezliği nedeniyle organ nakli başvurusu yaptığı basına yansımıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN