KDK'ya otopark şikayeti yağdı

KDK'ya otopark şikayeti yağdı

KARAR'ın gündeme taşıdığı 'park yasağına uymadıkları halde çekilen araç kaosu vatandaşı isyan ettirdi. İstanbul ve Ankara'da vatandaşlar "Aracımız trafiği engellemeyecek şekilde park etmemize rağmen çekildi" şikayetiyle Kamu Denetçiliği Kurumu'na başvurdu. Kurumdan yapılan açıklamada çekici ücretlerinin de büyük tepki doğurduğuna yer verildi.

KDK'ya çekici ve otopark ücreti başvurusu yapıldı.

Uygunsuz park gerekçesiyle araçları çekilen bazı vatandaşlar, KDK'ya başvuruda bulundu. Uygunsuz park gerekçesiyle araçları çekilen vatandaşlar, çekici ve otopark ücretini Kamu Denetçiliği Kurumuna (KDK) taşıdı.

KDK'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, uygunsuz park gerekçesiyle araçları çekilen bazı vatandaşlar, trafiği engellemeyecek şekilde park ettikleri araçlarının çekildiğini ileri sürdü.

İstanbul ve Ankara'dan yapılan başvurularda, araçların çekildiği otoparklar konusunda bilgi verilmemesi nedeniyle de mağduriyetler yaşandığı ifade edildi.

Başvurularda, çekici ve otopark ücretleri konusunda da şikayetler
aktarıldı.

KDK, başvurularla ilgili inceleme başlattı.

ANKARA / AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN