Kim Kardashian'ın eşini aldattığı iddia edildi

Kim Kardashian'ın eşini aldattığı iddia edildi

Dünyaca ünlü magazin yıldızı Kim Kardashian'ın, eşi Kanye West'i Amerikan Futbol Ligi oyuncusu Marquette King ile aldattığı iddia edildi.

RadarOnline.com'un haberine göre; Kim Kardashian ile Kanye West'in evlilikleri aldatma iddiasıyla yıkılmanın eşiğine geldi.

36 yaşındaki Kardashian'a yakın bir kaynağın iddiasına göre, Kanye West, eşinin Amerikan Futbol Ligi takımlarından Oakland Raiders'ın oyuncusu Marquette King ile kendisini aldattığından şüpheleniyor. Kardashian'ın basın sözcüsü ise 28 yaşındaki futbolcu Marquette King ile ünlü yıldızın ilişkisi olduğu iddialarını yalanladı.

KARI-KOCA ARASINDA GERGİNLİK DEVAM EDİYOR

Kim Kardashian'a yakın kaynak, haber sonrası Kardashian ile West'in arasında hala gerilimin sürdüğünü belirterek, "Kanye, web sitesinde okuduğu haber sonrasında Kim ile yüzleşerek iddianın doğru olup olmadığını sordu. Buna sinirlenen Kim, kocasına bağırarak dedikodulardan ziyade kendisine inanması gerektiğini söyledi" ifadelerini kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN