Kocaeli, Yalova, Sakarya ve Bursa'da yarın okullar tatil mi?

Kocaeli, Yalova, Sakarya ve Bursa'da yarın okullar tatil mi?

Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Bursa'da okullar tatil mi? Milyonlarca öğrencinin gözü valilikler tarafından yapılacak olan kar tatili açıklamasında. Kar yağışı yurt genelinde şiddetini artırarak devam ediyor. Özellikle Marmara bölgesi Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası ve olumsuz hava koşullarının etkisi altında. Peki, Sakarya, Bursa, Kocaeli ve Yalova Valilikleri tarafından 11 Ocak Çarşamba kar tatili açıklaması yapıldı mı? Ayrıntılar haberimizde.

Kocaeli, Bursa, Sakarya ve Yalova'da yarın okullar tatil mi? Soğuk hava ve kar yağışı tüm yurtta etkisini göstermeyi sürdürüyor. Meteoroloji tarafından yapılan kar yağışlarının devam edeceği açıklaması sonrası öğrenci ve velililer bulundukları il valiliklerinin kar tatili açılamalarını beklemeye başladı. Kocaeli Valiliği, Sakarya Valiliği ve Yalova Valiliği yarın okullar tatil konusunda açıklama yaptı mı? Son dakika kar tatili duyuruları ve valilik açıklamalarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

17-01/10/hangi-illerde-okullar-tatil-edildi-iste-kar-tatili-ilan-edilen-okullar-son-dakik-1481704729-1484057213.jpg

KOCAELİ, SAKARYA, YALOVA VE BURSA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada kar yağışlarının yurt genelinde etkisini artırarak devam edeceği belirtildi. Vatandaşları soğuk hava koşulları ve buzlanmaya karşı uyaran yetkililer, özellikle ulaşım konusunda tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

YALOVA'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Yalova'da yarın okullar tatil mi? Meteoroloji yetkililer tarafından yapılan kar yağışları devam edecek açıklaması ile birlikte yurt genelinde kar tatili açıklamaları gelmeye başladı. Peki Yalova'da durum ne?

YALOVA ANLIK HAVA DURUMU RAPORU

Yalova Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Valilik tarafından henüz yapılmış bir açıklama yok. İlgili açıklama yapıldğı takdirde haberimizden ulaşabilirisiniz.

KOCAELİ'NDE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kocaeli'nde yarın okullar tatil mi? Özellikle Marmara bölgesinde varlığı hissettiren yoğun kar yağışı eğitimi de büyük oranda etkiliyor. Öğrenciler gözü kulağı Kocaeli Valisi tarafından yapılacak olan kar tatili açıklamasında.

KOCAELİ ANLIK HAVA DURUMU RAPORU

Kocaeli Valiliği 11 Ocak Çarşamba günü kar tatili açıklaması yaptı mı? Valilik tarafından henüz kar tatili açıklaması yapılmadı. İlerleyen saatlerde yapılması beklenen açıklamayı haberimizden takip edebilirsiniz.

BURSA'DA 11 OCAK ÇARŞAMBA OKULLAR TATİL Mİ?

Bursa'da yarın okullar tatil mi? Gece saatlerinde başlayan kar yağışı gece boyunca aralıklarla devam etti. Yurt genelinde kentleri beyaza bürüyen kar yağışı özellikle Marmara bölgesinde öğlen saatlerine kadar sürdü. 

BURSA ANLIK HAVA DURUMU RAPORU

Bursa Valiliği yarın okullar tatil açıklaması yaptı mı? Valilik açıklaması henüz yapılmadı. Yarın okullar Bursa'da tatil mi değil mi, son dakika gelişmelerini haberimizden takip edebilirsiniz.

17-01/10/adiyaman-da-4-ilcede-okullara-kar-tatili-6872118_x_o-1484056989.jpg

SAKARYA'DA OKULLAR YARIN TATİL Mİ?

Sakarya'da yarın okullar tatil mi? Binlerce öğrenci Valilik tarafında yapılması beklenen açıklamaya kilitlendi. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı gece boyunca aralıklarla devam etti.

SAKARYA ANLIK HAVA DURUMU RAPORU

Sakarya Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Henüz Valilik bir açıklama yapmadı bu konuda. İlgili açıklama ve son dakika gelişmelerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

17-01/10/hangi-illerde-okullar-tatil-edildi-iste-kar-tatili-ilan-edilen-okullar-son-dakik-1481704729-1484057024.jpg

HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolunun güney ve batısı, Batı Karadeniz'in batısı, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Artvin, Mersin ve Adana çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güney Ege ve Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların, Muğla, Antalya ve Mersin'in kıyı ve alçak kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış, Muğla merkez ile iç ve yüksek kesimleri, Antalya ve Mersin'in iç ve yüksek kesimleri (Rakımı 800 metre ve üzeri olan yerler), Isparta, Burdur ile Konya'nın güneybatı ve Karaman'ın güney ilçelerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, batı ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor.

AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI

AKOM'dan alınan bilgilere göre, öğle saatlerinde kar yağışının yeniden başlaması ve akşam saatlerine kadar da molalarla devam etmesi bekleniyor. Akşam lodos yönüne dönmesi beklenen rüzgarın güneyden taşıyacağı ılık hava ile sıcaklıkların birkaç derece artması bekleniyor.

Salı, çarşamba ve perşembe günü İstanbul'da karla karışık yağmur bekleniyor. Gece sıcaklığı -3 derece olan İstanbul'da çarşamba önce 0 dereceye perşembe günü de 3 dereceye yükselecek. Gündüz sıcaklığı 7 dereceye çıkacak.

Cuma günü parçalı bulutlu, Cumartesi ise yağmur görülecek. Sıcaklığın Cumartesi günü gündüz 10 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Kocaeli, Sakarya, Yalova ve Bursa'da okullar tatil mi? Milyonlarca öğrencinin gözü valilikler tarafından yapılacak olan kar tatili açıklamasında. Kar yağışı yurt genelinde şiddetini artırarak devam ediyor. Özellikle Marmara bölgesi Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası ve olumsuz hava koşullarının etkisi altında. Peki, Sakarya, Bursa, Kocaeli ve Yalova Valilikleri tarafından 11 Ocak Çarşamba kar tatili açıklaması yapıldı mı? Ayrıntılar haberimizde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN