Burdur ve Kütahya'da yarın okullar tatil mi? Valilik açıklama yaptı mı? 11 Ocak Çarşamba

Burdur ve Kütahya'da yarın okullar tatil mi? Valilik açıklama yaptı mı? 11 Ocak Çarşamba

Kütahya ve Burdur'da yarın okullar tatil mi? Yoğun kar yağışı sonrası öğrenci ve veliler "11 Ocak Çarşamba Burdur ve Kütahya'da okullar tatil edilecek mi?" sorusunu sormaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada kar yağışlı havanın bugün de yurt genelinde etkisini sürdüreceği belirtildi. Peki Burdur ve Kütahya Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Ayrıntılar haberimizde.

Kütahya ve Burdur 11 Ocak Çarşamba günü kar tatili var mı? Binlerce öğrenci ve veli soğuk hava koşullarının etkisiyle okulların tatil edilip edilmeyeceği sorusunu cevabını merak ediyor. Meteorloji tahminlerine göre Burdur'da yarın da kar yağmaya devam edecek. Soğuk hava koşulları ve kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği kentte Burdur Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Kütahya da kar yağışından etkilenen bir diğer il. Kütahya Valiliği kar tatili açıklaması yapıldı mı? Ayrıntılar ve son dakika açıklamalarını haberimizden takip edebilirsiniz.

KÜTAHYA VE BURDUR'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Burdur ve Kütahya Valiliği 11 Ocak Çarşamba günü için kar tatili açıkaması yaptı mı? Yeni yılın gelmesiyle birlikte yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları etkisini artırarak sürdürüyor. Öğrenci ve velililerin gözü kulağı bağlı bulundukları il valilikleri tarafından yapılacak olan kar tatili açıklamasında. 

17-01/10/burdur.jpg

BURDUR'DA 11 OCAK ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULLAR TATİL Mİ?

Burdur Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Meteoroloji raporlarında bugün ve yarın kar yağışının devam edeceği belirtilen Burdur'da öğrenci ve veliler olası kar tatili haberini beklemeye başladı. yurt genelinde hayatı olumsuz etkieleyen ve birçok ilde eğitime ara verilmesine sebep olan kar yağışları etkisini sürdürüyor. Peki, Burdur'da yarın okullar tatil mi?

Burdur Valiliği yarın okullar tatil konusunda henüz bir açıklama yapmadı. İlerleyen saatlerde konu ile ilgili yapılması beklenen açıklama ve ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

KÜTAHYA'DA YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kütahya'da yarın kar tatili olacak mı? Öğrenciler valilik tarafından yapılacak olan açıklamayı sabırsızlıkla beklemeye başladı. Son bir haftadır etkisini artıran kar yağışları kenti olumsuz etkilemeye devam ediyor. Peki, 11 Ocak Çarşamaba günü Kütahya'da okullar tatil edilecek mi?

17-01/10/kutahya.jpg

Kütahya Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Merakla beklenen çarşamba günü ile ilgili açıklama henüz yapılmadı. Olası duyuru yapılır yapılmaz haberimizden görebilir, ayrıntıları okuyabilirsiniz.

METEOROLOJİ'DEN KAR UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yapılan açıklamada, "İstanbul'da halen aralıklarla devam etmekte olan kar yağışının, bugün öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırarak gece saatlerine kadar devam etmesi beklenmektedir.  Mevcut kar örtüsü üzerine güney kıyılarda 5 cm, iç ve kuzey kesimlerde 10- 15 cm arasında ek örtü oluşturması beklenen kar yağışlarının oluşturabileceği; ulaşımda aksamalar, buzlanma, görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Kütahya ve Burdur'da 11 Ocak Çarşamba okullar tatil mi? Binlerce öğrencinin sorduğu bu sorunun cevabını Valilik açıklamaları ile birlikte haberimizde bulabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN