Koraç Kupası zaferinin 20. yılını kutladılar

Koraç Kupası zaferinin 20. yılını kutladılar

Türk basketbol tarihinde Avrupa'da kazanılan ilk büyük başarının sahibi olan Efes Pilsen takımının o dönemki yönetici ve teknik sorumluları gece düzenledi.

Koraç Kupası zaferinin 20. yılında, o dönemin efsane takımı Efes Pilsen'in yöneticileri, oyuncuları ve teknik ekibinin katıldığı gecede 20. yıl pastası kesildi. Geceye katılan isimler arasında o dönemin yöneticilerinden Doğan Hakyemez, teknik ekibinden Aydın Örs, Ergin Ataman, Oktay Mahmuti ve oyuncularından da Ufuk Sarıca, Mirsad Türkcan, Tamer Oyguç gibi önemli isimler katıldı.

'UMARIM 50. YILLARI DA KUTLARIZ'

DHA'ya açıklamalarda bulunan Doğan Hakyemez, "20. yılını doldurduğumuz bu büyük zaferin kutlamasını yapmak istedik. O dönem birlikte çalıştığımız tüm teknik kadro ve oyuncularımızda birlikte olmayı planladık. Umarım 30'uncu, 40'ıncı, 50'inci yılları da kutlarız" şeklinde konuştu.

ÖRS: TÜRK BASKETBOLU AÇISINDAN DÖNÜM NOKTASI

O dönem adı Efes Pilsen olan Anadolu Efes takımının antrenörü olan Aydın Örs de 20. yıl kutlamalarıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Koraç Kupası'nı kazanmamız Türk basketbolu açısından tarihi bir dönüm noktası oldu. O büyük zaferden 20 yıl sonra aynı ekip ile bu günü kutlamak çok güzel gerçekten. Eski dostlarla tekrar bir araya gelmek o günleri anmak çok güzel bir duygu. Tabii o dönemden aramızdan ayrılan isimler de var. Onları da hiç bir zaman unutmayacağız. Bu organizasyonu yapmamızda katkısı olan, bizleri buraya toplayan Tamer Oyguç ve Doğan Hakyemez'e de özel teşekkürlerimi iletiyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN