Çocuklar 23 Nisan sevincini AKM’de yaşayacak

Çocuklar 23 Nisan sevincini AKM’de yaşayacak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında AKM’de gerçekleştirilecek Çocuk Sanat Festivali Türk Telekom desteği ile başlıyor. Çocuklar ücretsiz festivalde üç gün boyunca, kukla tiyatro gösterileri, illüzyon gösterileri, dijital karikatürist, atlı karınca gibi eğlenceli etkinliklerle keyifli anlar geçirecek.

İstanbullu çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) kutlayacak. Türk Telekom’un teknoloji alanındaki bilgi birikimini kültür-sanatla harmanladığı ve ana destekçisi olduğu AKM’de, Türk Telekom desteği ile çocukların birbirinden eğlenceli etkinliklerle keyifli vakit geçireceği ‘AKM Çocuk Sanat Festivali’ yapılacak.

Bugün başlayacak festivalde çocuklar üç gün boyunca illüzyon gösterilerinden kukla gösterilerine kadar çok sayıda etkinlikle buluşacak. Çocukların sevdiği aktivitelerden Türk Telekom Çocuk Alanı’nın da içinde yer aldığı festivalde; atlı karınca, sürpriz hediyeli yarışmalar, ‘Süper Patates ve Kaçak Bezelye Süpermarkette Karnaval Kukla Tiyatrosu’, ‘Süper Patates ve Kaçak Bezelye Gizemli Bir Gece Kukla Tiyatrosu’, ‘Süper Patates ve Kaçak Bezelye Şarkı Yarışması Kukla Tiyatrosu’, ‘Sihir Bakanı İllüzyon’ gösterileri sergilenecek.

Gösterilerde çocuklar Süper Patates ve Kaçak Bezelye arasında geçen maceralara şahit olurken, çok sayıda sürprizle karşılaşacak ve oyunların içinde interaktif deneyimler yaşayacak.

‘Sihir Bakanı İllüzyon Gösterisi’nde ise çocuklar Sihirbaz Okulu’nun Sihir Bakanı ile unutulmaz bir illüzyon gösterisinin bir parçası olacak. Türk Telekom’un destekleriyle gerçekleşen AKM Çocuk Sanat Festivali’nin kapıları 20-23 Nisan’da tüm çocuklara ve ailelere açık.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN