Kurban Bayramı tarihi 2018 hangi günler? Bu yıl Kurban Bayramı tatili kaç gün?

Kurban Bayramı tarihi 2018 hangi günler?  Bu yıl Kurban Bayramı tatili kaç gün?

Kurban Bayramı tarihi şimdiden tatil planı yapan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Haberimizde uzun bir tatil planlayanlar "2018 Kurban Bayramı hangi gün?" ve "Bu yıl Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?" sorularının yanıtını haber detayda bulabilirsiniz.

Uzun bir tatil planı yapan vatandaşlar Kurban Bayramı tarihini araştırıyor.  2018 Kurban Bayramı ne zaman başlayacak, ne zaman bitecek? Milyonlarca vatandaş "Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?" sorusunun yanıtını arama motorlarında araştırıyor. Çalışanlar geçen yıl olduğu gibi bu yılda uzun bir Kurban Bayramı tatili yapmak istiyor. İşte Kurban Bayramı ve tatile dair son gelişmeler...

Uzun bir tatil planı yapan çalışan kesim 2018 Kurban Bayramı için tatil beklentisini yüksek tutuyor. Kurban Bayramı tarihini ve resmi atil günlerini haberin devamında bulabilirsiniz.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Kurban Bayramı tarihi belli oldu. 2018 yılının Kurban Bayramı hafta sonu tatilleri de dahil edildiğinde toplam 9 gün olacak. Peki Kurban Bayramı'nın kaç günü resmi tatil? Kurban Bayramı'nın arefe günü 20 Ağustos'ta başlayacak. Bayramın son günü ise 24 Ağustos'a denk gelecek. 25-26 Ağustos tarihleri de hafta sonu tatili olarak memurlar için Kurban Bayramı tatilinin devamı niteliğini taşıyacak. Kurban Bayramı tatili ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Kurban Bayramının Arefe günü 20 Ağustos Pazartesi günü (Yarım Gün)

Kurban Bayramının 1. günü 21 Ağustos Salı

Kurban Bayramının 2. günü 22 Ağustos Çarşamba

Kurban Bayramının 3. günü 23 Ağustos Perşembe

Kurban Bayramının 4. günü 24 Ağustos Cuma günü

18-07/27/tren.jpg

KURBAN BAYRAMI İÇİN YÜKSEK HIZLI TRENE EK SEFER

TCDD Taşımacılık AŞ, Kurban Bayramı nedeniyle artan yolcu talebinin karşılanabilmesi amacıyla Ankara-İstanbul hattında ek yüksek hızlı tren seferleri düzenleyecek.

TCDD Taşımacılık AŞ'den yapılan açıklamaya göre, 17, 18, 20 ve 26 Ağustos'ta her gün Ankara'dan saat 13.25, İstanbul'dan saat 18.45'te hareket edecek trenlerle 3 bin 288 kişilik ek kapasite sağlanacak.

Kurban Bayramı süresince seyahat edecek yolcuların gidiş-dönüş biletlerini aynı anda alabilmesi için 27 Ağustos'a kadarki tüm YHT seferlerinin biletleri 25 Temmuz'da satışa sunulacak. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN