Londra saldırısının failinin ismi Khalid Masood olarak açıklandı

Londra saldırısının failinin ismi Khalid Masood olarak açıklandı

İngiltere'nin başkenti Londra'da 4 kişinin ölümü ve 29 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan saldırının failinin ismi, Khalid Masood olarak açıklandı.

İngiltere'nin başkenti Londra'daki terör saldırısında saldırgan ve bıçaklanan polis memuru dahil dört kişi ölmüştü. İngiltere Başbakanı Theresa May, saldırganın İngiltere doğumlu olduğunu açıkladı. May, bu kişinin, geçmişte İngiliz istihbaratı tarafından incelenen bir isim olduğunu belirtti. Saldırıyı terör örgütü DEAŞ üstlendi. Akşam saatlerinde teröristin adı açıklandı. Saldırının failinin ismi Khalid Masood. İngiliz polis teşkilatı, 52 yaşındaki Masood'un ülkenin güneydoğusundaki Kent bölgesinde doğduğunu belirtti. Saldırganın Birmingham civarında yaşadığı tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN