Medipol Başakşehir, evinde Rijeka ile 0-0 berabere kaldı

Medipol Başakşehir, evinde Rijeka ile 0-0 berabere kaldı

Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rijeka ile evinde golsüz berabere kaldı. Mücadeleye sahadaki futboldan çok tribünde 90 dakika boyunca "Ne mutlu Türküm diyene" tezahüratı yapan taraftarlar damga vurdu.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Medipol Başakşehir, Hırvat ekip Rjeka ile karşılaştı. Yeni transferler Eren Albayrak ve Samuel Holmen'in ilk 11'de başladığı maçta Lacivert-Turunculu ekip, bir türlü son vuruşlarda başarılı olamadı ve sahadan 0-0'lık sonuç ile ayrıldı. Temsilcimiz ikinci maç öncesi az daha olsa bir avantaj kaybederken, forvet Mehmet Batdal birçok fırsattan yararlanamadı. Aynı zamanda Milli Takımımız'ın da kaleciliğini yapan Volkan Babacan, bu maçın da yıldızı olmayı başardı. Volkan, iki kez rakip forvetlere net pozisyonda gol izni vermedi. Özellikle bu sezon tatilin ardından ilk maçına çıkmasının sıkıntısını yaşayan Başakşehir'in son bölümde oyundan düştüğü görüldü. Rakip Rijeka ise Hırvatistan Ligi'nde iki maça çıkmış ve 6 puan almıştı. Bunun yanı sıra karşılaşmaya 11'de başlayan Emre Belözoğlu, Avrupa Kupalarında en çok maça çıkan Türk oyuncu unvanına (102) Bülent Korkmaz'ı geçerek (101) sahip oldu.

TEK VATAN, TEK MİLLET

Karşılaşmanın oynandığı Başakşehir Fatih Terim Stadı, Türk bayraklarıyla donatıldı. Tribünün üst bölümünde ise üzerinde "Tek bayrak, tek devlet tek vatan, tek millet" yazılı pankart vardı. Stad dışında da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posteri dikkat çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN