Mercedes’ten New York’a SUV çıkartması

Mercedes’ten New York’a SUV çıkartması

Mercedes-Benz 2017 New York Uluslararası Otomobil Fuarı’nda E-Serisi Cabriolet’den Mercedes-AMG GT Concept’e uzanan yepyeni ve ilgi çekici modellerini dünyaya tanıtcak.

 Marka fuarda sergilenecek olan yeni AMG GLC 63 4MATIC+ SUV ve Coupé ile Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ SUV ve Coupé modelleriyle yine kendinden söz ettirecek iddialı bir çıkış yapacak. Orta sınıf SUV’larda da verimli 4,0 litre hacminde sekiz silindirli çift turbo beslemeli motorlarda iki farklı güç seviyesi arasında seçim yapabilecekler. Bunun temelini oluşturan modellerden biri 476 beygir gücü üreten GLC 63 4MATIC+, diğerleri ise 510 beygir gücü üreten GLC 63 S 4MATIC+ ve GLC 63 S 4MATIC+ Coupé. GLC 63 S 4MATIC+ yüksek performansıyla saatte 100 km hıza sadece 3,8 saniyede çıkarken Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ bunu 4,0 saniyede başarıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN