Muazzez Abacı'dan Kerimcan Durmaz vetosu

Muazzez Abacı'dan Kerimcan Durmaz vetosu

Usta sanatçı Muazzez Abacı, Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verecekti. DJ Kerimcan Durmaz'ın 14 Ocak'ta aynı yerde sahneye çıkacağı öğrenilince konser iptal oldu. Gerekçe ise "Kerimcan'ın çıktığı yerde Muazzez Abacı sahneye çıkmaz" şeklinde oldu.

Kerimcan Durmaz'la aynı yerde sahneye çıkmak istemeyen Muazzez Abacı, konserini iptal etti. Muazzez Abacı Sezen Aksu'ya ait 10 parçanın yer aldığı "Sezen'imin Şarkıları" albümünün tanıtım konserini Ocak 2018'de Bostancı Gösteri Merkezi'nde verecekti. Yapımcısı Murat Yıldırım ile hazırlıkları tamamlamıştı.

DJ Kerimcan Durmaz'ın da 14 Ocak'ta aynı yerde sahneye çıkacağı öğrenilince flaş bir karar geldi. Bunun üzerine yapımcı Murat Yıldırım, ''Kerimcan'ın çıktığı yerde, Muazzez Abacı ve Sezen Aksu olamaz'' diyerek programı iptal etti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN