Müslüman olmaktan gurur duyuyorum

Müslüman olmaktan gurur duyuyorum

Süper model ablası Gigi Hadid’in izinden giden model Bella Hadid, dini inancı ve Filistin kökeni hakkında konuşarak “Müslüman olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Porter dergisinin yaz sayısına röportaj veren Hadid, “Babam Amerika’ya ilk geldiğinde bir mülteciydi. Dolayısıyla ablam (Gigi), erkek kardeşim (Anwar) ve benim için bu konu çok yakınımızdaydı” diye konuştu. 20 yaşındaki Bella Hadid, Hollandalı model Yolanda Hadid ile çocukken İsrail’den sınırdışı edilen ve ailesiyle birlikte ABD’ye göç eden Filistinli gayrimenkul geliştirme uzmanı Muhammed Hadid’in kızı olarak dünyaya geldi. “Babam her zaman dindardı ve bizimle dua ederdi” diyen Hadid, “Müslüman olmaktan gurur duyuyorum” şeklinde konuştu. Bella Hadid, ABD Başkanı Donald Trump’ın Müslüman ülkelere uyguladığı vize yasağı ve göçmen karşıtı politikalarından dolayı süper model ablası Gigi Hadid’le birlikte New York’ta yapılan protesto yürüyüşüne katıldı. Hadid, gösteride, “Hepimiz Hinduyuz, Budistiz, Müslümanız, Ateistiz, Hristiyanız, Museviyiz” yazan bir döviz taşıdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN