Yılın modeli Gigi Hadid

Yılın modeli Gigi Hadid

İngiliz Moda ödülleri sahiplerini buldu. Victoria’s Secret meleği Gigi Hadid, yakın arkadaşı Kendall Jenner ve kardeşi Bella Hadid’i geride bırakarak yılın modeli seçildi.

Dünyaca ünlü Amerikalı model Gigi Hadid, İngiliz Moda Ödülleri gecesinde Uluslararası Yılın Modeli seçildi. Başkent Londra’daki Royal Albert Hall’da önceki gece düzenlenen törende İngiliz Moda ödülleri sahiplerini buldu. Swarovski sponsorluğundaki törene 21 yaşındaki Victoria’s Secret modeli Gigi Hadid damga vurdu.

Geceye Atelier Versace imzasını taşıyan omuzlarını açıkta bırakan gri bir tulumla katılan Hadid, sımsıkı topuzu ve dozunda makyajıyla da beğeni topladı. Gigi Hadid, etkinliğe annesi Yolanda Hadid’le birlikte katılırken sevgilisi Zayn Malik’in, Hadid’e eşlik etmemesi dikkat çekti. Geçen yıl ‘Yılın Modeli’ ödülünü alan ve bu yıl da yine aday olan yakın arkadaşı Kendall Jenner’ı ve kardeşi Bella Hadid’i geride bırakan Gigi Hadid, “en iyi” seçildi. Gigi Hadid, güzelliğiyle göz doldurduğu geceye neşesiyle de renk kattı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN