Paralel Yapı'nın Pinhan belgeleri böyle ele geçirildi

Paralel Yapı'nın Pinhan belgeleri böyle ele geçirildi

Paralel Yapı tarafından kaçırılmak üzereyken ele geçirilen belgelerde para aklama izi çıktı. Belgeler üzerinde 2 yıl inceleme yapan mali polis, bir kısmı Bank Asya’da açılan 6 hesaptan toplam 18 milyon doların körfez ülkelerine kaçırıldığını belirledi. Belgelerin ele geçirilme görüntüleri ortaya çıktı.

Paralel Devlet Yapılanması'nın gizli toplantılarının yapıldığı Pinhan restaurantan çıkarılan ve son anda polis tarafından yakalanan 3 bin 500 belgede, yapının para ağı ortaya çıkmıştı. Restaurantın 3 sahibinin olduğu ve İş adamları Ahmet Çelik, Hızır Güngör ve Mali Müşavir Vedat Köprücü adlı ortaklardan birinin pasaport kaydıyla yurtdışında olduğu ancak ikisinin ise nerede olduklarının halen araştırıldığı kaydedildi. Bugün ise kamyonette bulunan belgelere ilişkin görüntülerin paylaşıldığı ortaya çıktı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN