Paul McCartney "Wolf Ödülü"nü almaya İsrail'e gitmeyecek

Paul McCartney "Wolf Ödülü"nü almaya İsrail'e gitmeyecek

Amerikalı Hollywood yıldızı Natalie Portman'dan sonra ünlü İngiliz müzisyen Paul McCartney de şubat ayında kazandığı bildirilen ve bu ay sonunda kendisine verilecek "Wold Ödülü"nü almaya İsrail'e gitmeyeceğini açıkladı.

KARAR.COM

McCartney açıklamsında, "Günümüzün en büyük sanatçıları, bilim insanları ve yazarları arasında yer almam benim için büyük bir onur. Ancak programımı gözden geçirdikten sonra, belirlenen tarihte ulaşamayacağımı bildirmem gerekiyor" ifadesini kullandı.

İsrail asıllı Amerikalı Hollywood yıldızı Natalie Portman da önceki ay yaptığı açıklamada, kendisine verilen Genesis Ödülü'nü almak için İsrail'e gitmeyeceğini bildirmişti. Oscar Ödüllü yıldız, ödül programına katılmamasına gerekçe olarak, şiddet yanlısı politikalarını beğenmediği ve özellikle de son dönemde Gazze'deki şiddetin sorumlusu gördüğü İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun programda konuşmacı olmasını göstermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN