Petrol fiyatları hızla düşerken altının fiyatı yükseldi

Petrol fiyatları hızla düşerken altının fiyatı yükseldi

Dün gece saatlerinde küresel piyasalarda ani değişimler yaşandı. Petrol fiyatları 49 dolardan 47 doların altına gerilerken altın fiyatları ise 1.140 dolara yükseldi

[Karar]

Dün gece saatlerinde küresel piyasalarda ani değişimler yaşandı.Petrol fiyatları 49 dolar seviyesinde seyrederken akşam saatlerinde başlayan yeni bir düşüş hareketi ile 47 doların altına geriledi. 

Gün içinde 49,08 doları gören brent petrol gece satlerinde 46,74 doları görerek en düşük seviyeyi görmüş oldu. Sadece bir günde yüzde 4,8 oranında düşen petrol fiyatları aynı zamanda küresel ekonomilerde büyük kaygının oluştuğuna da işaret kabul ediliyor. 

Dün yine bir başka önemli hareket altın fiyatlarında yaşandı. Küresel piyasalarda bir ons altın fiyatı dün sabah saatlerinde 1.116 dolar seviyelerini görürken akşam saatlerinde başlayan yükseliş altın fiyatlarını 1.134 dolara yükseltti. 

Bu sabah saatlerinde de devam eden altın fiyatları 1.142 dolara yükselerek sadece bir günde yüzde 2,3 gibi büyük bir marj gerçekleştirdi. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN