PKK’nın elebaşlarından Murat Karayılan’ın sağ kolu Behzat kod adlı terörist Nusaybin'de öldürüldü

PKK’nın elebaşlarından Murat Karayılan’ın sağ kolu Behzat kod adlı terörist  Nusaybin'de öldürüldü

Mardin Nusaybin Koruköy'de güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, PKK’nın elebaşlarından Murat Karayılan’ın sağ kolu olan terörist ölü ele geçirildi. Örgütün sözde sorumlusu Behzat ve Musa kod aldı teröristler ölü ele geçirildi.

Mardin’in Nusaybin ilçesi kırsalında devam eden operasyonda terör örgütü PKK’nın elebaşlarından Murat Karayılan’ın sağ kolu olan terörist ölü ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Nusaybin kırsalında bulunan Ömeryan bölgesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada ölü ele geçirilen iki teröristten biri olan sözde özel kuvvetler sorumlusu olan Behzat kod adlı teröristin, PKK’nın elebaşlarından Murat Karayılan’ın sağ kolu olduğu belirlendi.
Güvenlik güçlerinin bölgede geniş çaplı operasyonları devam ediyor.

İSTANBUL, ANKARA VE ADANA PATLAMALARI

Edinilen bilgilere göre, Koruköy Mahallesi’nde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, örgütün sözde sorumlusu Behzat ve Musa kod adlı teröristler ölü ele geçirildi.

Ölü ele geçirilen teröristlerin İstanbul, Ankara ve Adana’daki patlamaları gerçekleştiren kişiler olduğu öğrenildi. Bir grup teröristtin sıkıştırıldığı bölgede operasyonların devam ettiği öğrenildi.

SOYLU: 5 AYDIR PEŞİNDEYDİK

Soylu, 5 aydır peşinde olunan ve ülkede 4-5 aydır bir çok olayın faali olan teröristin etkisiz hale getirildiğini ifade ederek, "Bir de başka bir haber daha vereceğim. Yaklaşık 5 aydır peşinde olduğumuz bir hain vardı ve ülkemizde son 4-5 aydır gerçekleştirilen bir çok olayın faali bugün kahraman güvenlik güçlerimiz onlara gereken cevabı verdiler ve onları etkisi hale getirdiler. Yarın arkadaşlarımız bunları açıklayacaktır. Hiç merak etmeyin bu aziz milletimize sözümüzdür. Hiçbir şeyden yorgunluktan, uykusuzluktan hiçbir şeyden çekinmeden bu aziz milletimizin ve Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu iradenin savunucularıyız. Merak etmeyin söylediğimiz sözün sonuna kadar arkasındayız PKK bu ülkenin topraklarından silinecektir" şeklinde konuştu.

MARDİN/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN