Plakası bulunmayan şüpheli araç polisi harekete geçirdi | Adıyaman haberleri

Plakası bulunmayan şüpheli araç polisi harekete geçirdi | Adıyaman haberleri

Adıyaman'da vatandaşların durumdan şüphelendiği plakasız otomobil polisi harekete geçirdi. Polisin yaptığı inceleme ile olumsuz bir duruma rastlanmazken, plakası olduğu için araçla ilgili işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı üzerinde plakasız seyir halinde olan bir otomobilin durumundan şüphelenen vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede harekete geçen polis ekipleri ihbar edilen otomobili Valilik Kavşağında durdurdu. Durdurulan otomobil içerisinden indirilen otomobil sürücüsünün üst araması ve GBT sorgulaması yapılırken bir yandan da otomobil didik didik arandı. Aranan otomobilde her hangi bir olumsuzlukla karşılaşılmazken plakasının takılmaması nedeniyle trafik polis ekiplerince işlem yapıldı.

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ADIYAMAN/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN