Ramazan kolisinde yarış başladı

Ramazan kolisinde yarış başladı

Ramazan ayının yaklaşması ile marketler kolilerini hazırladı. Hem fiyat hem de ürün zenginliği ile rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi hedefleyen markalar, indirim çekleri de veriyor.

Ramazan ayının yaklaşmasına kısa bir süre kala, marketlerin koli yarışı da başladı. Migros, bu yıl ramazana özel Bereket, Lezzet ve Ziyafet olmak üzere 3 farklı ramazan kolisi sunuyor. Kolilerde uygun fiyatlı ürünlerin yanında indirim çekleri yer alıyor. Ramazan ihtiyaçlarını tek tek almak yerine Ramazan kolisi olarak alan Migros müşterileri yüzde 46’ya varan tasarruf sağlıyor. İçinde 13 adet ürün bulunan Bereket kolisi 27,90 TL’den satılıyor. Bereket kolisi, 4 kişilik bir ailenin iftar sofrası için ihtiyacı olan ürünleri içeriyor. Yüzde 46 kazanç sağlayan Bereket kolisinde un, pirinç, çay, küp şeker, tuz, ayçiçek yağı, hazır çorba, makarna, salça, bulgur, toz tatlı, soğuk çay ve gazlı içecek bulunuyor.      

Lezzet kolisi ise 20 adet üründen oluşuyor ve 42,90 TL’lik fiyatıyla satışa sunuluyor. Bu pakette un, pirinç, çay, Türk kahvesi, küp şeker, ayçiçek yağı, hazır çorba, bezelye konservesi, zeytin, makarna, salça, bulgur, reçel, buzlu çay, tavuk bulyon, tuz, irmik, gazlı içecek, gazoz ve toz tatlı yer alıyor. Ziyafet kolisi de 27 adet üründen oluşuyor. Fiyatı 59,90 TL olarak belirlenen bu kolide pirinç, çay, Türk kahvesi, küp şeker, ayçiçek yağı, bezelye konservesi, salça, bulgur, haşlanmış nohut, mercimek, reçel, bal, tuz, zeytin, tavuk bulyon, buzlu çay, gazlı içecekler, gazoz, toz tatlı, şerbetli tatlı, irmik, 2’şer paket un, makarna ve hazır çorba yer alıyor. 

PAKETİNİ OLUŞTUR

Metro Toptancı Market, fiyatları 39,99 TL ile 99,99 TL arasında değişen Ramazan kolilerinde temel gıda ürünlerinden taze gıda ürünlerine varan geniş bir yelpazede 4 farklı Ramazan koli alternatifi sunuluyor. Ramazan’da ürünleri tek tek almak yerine koli tercih edenler yüzde 20’ye varan avantaj elde edebiliyor.  Dileyenler ‘Kendi erzak paketini oluştur’ konseptiyle kendi kolilerini de hazırlayabilecek. Bu tercihte, Metropost’ta sunulan fiyatlar geçerli olacak. Ayrıca Metropost dışındaki ürünler için de mağazalardan kendilerine özel teklifler isteyebilecekler.

CARREFOURSA KART’A İNDİRİM

Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, “Tasarruf” yılı ilan ettiği bu yıl Ramazan Ayı’nda tüketicilerine sunduğu dört farklı Ramazan kolileriyle iftar ve sahur sofralarına bereket getirirken aynı zamanda tasarruf ettiriyor. Ramazan Kolileri “Klasik Ramazan Kolisi”, “Süper Ramazan Kolisi”, “Mega Ramazan Kolisi” ve “Lüks Ramazan Kolisi” olmak üzere 29.90 TL ile 99.90 TL arasında değişen fiyatlar satışa sunuluyor. Tüketiciler, CarrefourSA Kart ile satın aldıkları Ramazan kolilerinde yüzde 32 - %44 arasındaki indirim imkânından faydalanacaklar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN