Ruhi Ersoy kimdir? Ruhi Ersoy kaç yaşında, nereli, evli mi, mesleği ne....

Ruhi Ersoy kimdir? Ruhi Ersoy kaç yaşında, nereli, evli mi, mesleği ne....

MHP Osmaniye milletvekili adayı olan ama seçilemeyen Ruhi Ersoy kimdir? Ruhi Ersoy kaç yaşında, nereli, evli mi, mesleği ne? İşte Ruhi Ersoy hakkında merak edilen her şey...

MHP Osmaniye 2. sıra Milletvekili Adayı olan ancak seçilemeyen Ruhi Ersoy kimdir? İşte Ruhi Ersoy kaç yaşında, nereli, evli mi, mesleği ne gibi soruların yanıtı....

18-07/09/ruhi-ersoy.jpg

DOÇ.DR. RUHİ ERSOY KİMDİR?

2 Aralık 1972 yılında Osmaniye’de dünyaya gelen Ruhi Ersoy Erciyes Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun olmuştur.  Hacettepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde doktora çalışmasını bitirdi.

Ruhi Ersoy, Kayseri’de Türk dili ve edebiyatı öğretmenliğine başladı. Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümüne öğretim görevlisi olarak atandı. MHP 10. Olağan Kurultayında MYK Üyesi seçildi. Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Divan Başkan Yardımcılığına getirildi.

İyi derecede İngilizce bilen Ruhi Ersoy, evli ve iki çocuk babasıdır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN