Şakasına gülünmeyen başkan

Şakasına gülünmeyen başkan

Paskalya kutlamalarına küçük bir çocuğun hayallerini yıkan ABD Başkanı Donald Trump damga vurdu. Zira çocuk imzalaması için Trump’a verdiği şapkasını geri alamadı. Trump, imzasını attıktan sonra şapkayı çocuğun ‘hayır’ çığlıkları arasında kalabalığa fırlattı.

Geleneksel Paskalya kutlamaları çerçevesinde yüzlerce çocuğu ağırlayan Beyaz Saray’da bir çocuğun ‘hayır’ çığlığı yankılandı. Bu çığlık ABD Başkanı Donald Trump’ı durdurmaya yönelikti ama işe yaramadı.

ABD Başkanı sıfatıyla Beyaz Saray’da ilk kez Paskalya Yortusu kutlamalarına ev sahipliği yapan Donald Trump ve ailesi çocuklarla oldukça keyifli vakit geçirdi. Çocuklar Beyaz Saray’ın bahçesinde oyunlar oynadı, First Lady Melania Trump’ın kendileri için okuduğu masalı dinledi ve Trump ailesiyle birlikte tebrik kartı yaptı. Fakat çocuklardan biri diğerleri kadar güzel bir gün geçiremedi.

Kırmızı şapkasını Trump’a uzatan çocuk bir imza istedi. Trump üzerinde kendi seçim sloganı olan ‘ABD’yi yeniden güçlü yapalım’ yazılı şapkayı imzaladı ama geri vermedi. Trump, şapkayı imzalamasının ardından “Al bakalım ufaklık” dedi ama nedense sahibi olan küçük çocuğa vermek yerine kalabalığa fırlattı. Kalabalığa doğru hızla ilerleyen şapkasının ardından “Hayır” diye bağıran çocuğun çığlığı Beyaz Saray’da yankılandı.   

Öte yandan Paskalya tavşanıyla birlikte Beyaz Saray balkonuna çıkan ABD Başkanı Trump’a, ulusal marş başladığında elini kalbine götürmesi gerektiğini Slovenya asıllı eşi hatırlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN