Bolu Dağı Tüneli uzatılıyor

Bolu Dağı Tüneli uzatılıyor

Kara yolunun önemli geçiş noktalarından olan Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul istikameti uzatılıyor. Konu hakkında bilgi veren Karayolları 4. Bölge Müdürü Fidan, düzenlemenin 70 metre olacağını belirtti.

Karayolları 4. Bölge Müdürü Mehmet Fidan, Bolu Dağı Tüneli tüplerinin İstanbul istikametinde 70 metre uzatılacağını duyurdu.

Bolu Valisi Erkan Kılıç'ın başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Toplantısı'nda bu bilgi paylaşıldı.

ANKARA İSTİKAMETİ UZATILMIŞTI

Fidan, Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli kesiminde yaşanan heyelanlar sebebiyle Ankara istikametinde tünel tüpünün 90 metre uzatıldığını hatırlattı.

1kapak-003.jpg

İstanbul istikametindeki uzatma çalışmasının Kurban Bayramı'ndan sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. Fidan, bu tarihin hem trafik yoğunluğu hem de mevsim şartları göz önünde bulundurularak belirlendiğini ve aynı zamanda viyadük ve köprülerde derz yenileme ve bakım çalışmalarının da yapılacağını ifade etti.

Bolu Dağı Tüneli'nde 2022 yılında aşırı yağış nedeniyle meydana gelen heyelan sonrası Ankara istikametinde yapılan uzatma çalışmaları biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN