Sinop'ta kahreden görüntü! Güzelim manzaradaki görüntü görenleri utandırdı

Sinop'ta kahreden görüntü! Güzelim manzaradaki görüntü görenleri utandırdı

Sinop'un eşsiz güzelliğine bu yakışmadı! Güzelim manzaranın görüntüsü onlar yüzünden üzücü bir hal aldı! İşte o utandıran görüntü...

Sinop'un doğal güzelliklerinden Adabaşı mevkisini gezen otomobil sürücüleri, beklenmedik bir manzara ile karşılaştı. Yol kenarına atılan molozlar, cam şişeler ve plastik atıklar, bölgeye gelenler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Adabaşı, doğal güzellikleri ile bilinen ve sıkça tercih edilen bir bölge olmasına rağmen, atılan molozlar ve çöplerle göze çarpıyor.

GÖRÜNTÜLER HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI

sinop-1.jpg

Bölgeyi ziyaret etmek isteyen vatandaşlar, Adabaşı'nın bu durumuyla hayal kırıklığına uğradı. Yol kenarlarına atılan çöplerin, bölgenin doğal dokusunu bozduğunu düşünen vatandaşlar, çöplerin bırakılmaması ve temiz bir çevre için gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyor.

sinop.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN