Yenimahalle’nin 2023 Yılı faaliyet raporu onaylandı

Yenimahalle’nin 2023 Yılı faaliyet raporu onaylandı

Yenimahalle Belediyesi 2023 yılı Faaliyet Raporu, Nisan ayı olağan meclis toplantısında oy çokluğuyla kabul edildi.

Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar, “Vatandaşın güveniyle dördünce kez belediye başkanı seçildim. Sorumluluğumun ve yükümün ne kadar ağır olduğunun farkındayım. Tüm bürokratlarımızın ve çalışanlarımızın özverisi ile vatandaşa gece gündüz hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Yenimahalle Ankara’nın en düzenli ilçesidir

Ülke olarak ekonomik bir krizin içerisinde bulunuyoruz diyerek sözlerine başlayan Yaşar, “Pandemi süreci ve sonrasında yaşanan ekonomik kriz günden güne kötüye gidiyor. Masrafların ve üretim maliyetlerinin yüksek seviyede artış göstermesi toplumun her kesiminde olduğu gibi belediyeleri de olumsuz etkiliyor. Bulunduğum her ortamda tasarruf tedbirlerinin uygulanmasını ve gereksiz harcama yapılmamasını söylüyorum. Yenimahalle’de göreve geldiğimiz günden beri kimseyi ayırt etmeden kanunun verdiği yetkinin dışına çıkmadan her mahallemize eşit hizmet götürmeyi amaçladık. Bu düşünceyle gece gündüz çalışarak Yenimahalle’yi Ankara’nın en düzenli ilçesi haline getirdik” dedi.

İlk sıramızda vatandaşa hizmet var

Yaşar, “Benim için her zaman ilk sırada vatandaşa hizmet geliyor. Gerek genel idare gerekse yerel idare olsun vatandaşa fayda sağlayan her projeye tam destek verdik. 2024 yılı yerel seçimlerinde vatandaş demokratik hakkını kullanarak seçimini yaptı. Göreve layık görülen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. 2009 yılından bu yana vatandaşın bize olan güvenini sarsacak hiçbir projenin altına imza atmadım ve bu bakış açısıyla çalışmayı da sürdüreceğim. Siyasi parti ayrımı yapmaksızın bütün Yenimahalle’nin belediye başkanıyım. Bu süreçte eksikliklerimizin farkına vararak gerekli düzenlemelerimizi ve çalışmalarımızı yaparak Yenimahalle’nin düzenli gelişimi için emek harcamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN